Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, incident neașteptat cu Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman: „A făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea”

Publicat:

intervine cu declarații neașteptate in scandalul izbucnit intre și Oana Roman, care in trecut au fost prietene apropiate. Prezentatoarea de televiziune face dezvaluiri despre un incident pe care l-a avut cu fostul soț al , la petrecerea de acum trei ani. , catre Oana Roman: „Apropo, cate carți a citit soțul tau?”In urma cu cateva zile, Oana Roman l-a criticat in spațiul public pe Selly, a spus ca ea nu crede ca e indreptațit sa țina discursuri despre educație, ca nu a citit mai mult de 15 carți. Declarațiile au ajuns la urechile…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, surprinde din nou. Are ordin de protecție dar nu cedeaza. „Am un mesaj. Sa fim o familie”

16:20, 21.06.2024 - In ciuda faptului ca s-au despartit cu scandal, iar Cristina Cioran a cerut ordin de protecție impotriva lui, Alex Dobrescu, tatal fetitei sale nu renunța. Acesta a transmis un mesaj in care marturisește ca ii e dor de familia lui și regreta tot ceea ce a facut.„Am un mesaj pe care vreau sa il transmit.…

Marcel Ciolacu, prima reacție dupa bataia dintre doi deputați in Parlament: E de cascadorii rasului

07:41, 22.05.2024 -   Marcel Ciolacu a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul vizitei in Turcia, cum i se pare, ca fost presedinte al Camerei Deputatilor, agresiunea dintre Florin Roman si Dan Vilceanu.”Imi pare bine ca pe timpul meu nu s-au intamplat astfel de cazuri. E de cascadorii rasului”,…

Oana Roman a spus motivul pentru care Marius Elisei iși vede fiica o data la 2 luni: „Nici nu l-a vazut mai mult de 2 ore”

13:31, 19.05.2024 - Oana Roman susține ca Marius Elisei nu iși petrece suficient timp cu fiica lui. Fostul soț al vedetei o vede pe Isabela o data la cateva luni, deși locuiește in București.Oana Roman a plecat pentru cateva zile la mare, singura, pentru ca și-a dorit sa se relaxeze și sa iși adune gandurile. Vedeta și-a…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Xtra Night Show. Alex Dobrescu s-a trezit cu sacii de haine in strada, dupa scandalul cu Cristina Cioran: ”Va mulțumesc ca ați anunțat-o unde sunt” / VIDEO

00:06, 13.04.2024 - Surpriza pentru Alex Dobrescu! Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a trezit cu sacii de haine in strada, dupa scandalul pe care l-a avut cu ea! Alex Dobrescu le-a verificat și a confirmat ca acestea ii aparțin! Sacii de haine nu au venit oricum, ci cu un bilet pe masura gestului!

Xtra Night Show. Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou la cuțite! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști de pe strada: ”Mama fiicei mele a inventat...” / VIDEO

23:35, 12.04.2024 - A reinceput scandalul dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști in urma cu o zi, iar acum a venit cu declarații incendiare despre ce s-a intamplat! Totul ar fi pornit de la o plangere a Cristinei Cioran!

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.


Ce parere ai despre aceasta stire?