Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristiano Ronaldo, ultimul pe răbojul lui Jose Mourinho: ”E un îngîmfat!”

Publicat:

Fostul antrenor al Realului a povestit ca l-a criticat la un moment dat pe CR7 sperind ca acesta sa invete ceva: ”Dar el s-a purtat ca si cum le-ar sti pe toate”.

Presa, Casillas, , Pepe. Si ultimul pe lista, Cristiano Ronaldo! Da, Cristiano. Nici pe favoritul sau nu l-a iertat Jose Mourinho la despartirea de Real. Desi atacantul l-a sustinut in multe momente delicate de-a lungul celor 3 sezoane petrecute la Madrid, tehnicianul portughez a avut sa-i reproseze si lui ceva.

"Cristiano a facut trei sezoane fantastice cu mine pe banca. Singura problema pe care am avut-o…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul belgian Vincent Kompany, la un pas sa preia echipa Bayern Munchen (presa)

10:26, 23.05.2024 - Belgianul Vincent Kompany, antrenorul echipei engleze de fotbal Burnley, care a retrogradat din Premier League, este aproape de a prelua banca tehnica a formatiei Bayern Munchen, unde il va inlocui pe Thomas Tuchel, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul Mauricio Pochettino s-a despartit de Chelsea dupa un singur sezon

11:30, 22.05.2024 - Clubul englez de fotbal Chelsea si antrenorul argentinian Mauricio Pochettino ''au decis de comun acord sa se desparta'', a anuntat, marti, gruparea londoneza, dupa un singur sezon de colaborare, la capatul careia echipa s-a clasat pe locul al saselea in Premier League, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Phil Foden. Manchester City a ”intrat in cartile de istorie”

10:45, 20.05.2024 - Manchester City a ”intrat in cartile de istorie” cu al patrulea titlu consecutiv de campioana a Angliei la fotbal, a afirmat, duminica, mijlocasul ofensiv Phil Foden, care, la varsta de 23 de ani, numara sase titluri in Premier League, informeaza AFP. „Este dificil sa spui cuvinte potrivite pentru ce…

”Situația este critica”. Kievul se retrage in ”anumite zone” din calea ofensivei ruse in Harkov. Reacția lui Zelenski

12:15, 15.05.2024 - Armata ucraineana a anuntat in noaptea de marti spre miercuri ca s-a repliat pe frontul de nord ”in anumite zone, in apropiere de Lukianti si Vovceansk”, in regiunea Harkov, unde Rusia a lansat o ofensiva la 10 mai, si ca ”batalia continua”, relateaza AFP, preluata de News.ro. Volodimir Zelenski, care…

Premier League: Chelsea vs Tottenham - Un nou derby in nordul Londrei

11:25, 02.05.2024 - Chelsea - Tottenham, meci restant al etapei a 26-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 2 mai, de la ora 21:30, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Chelsea a spulberat-o pe Everton! Cole Palmer, poker de senzație, insa Pochettino a avut un motiv de nemulțumire: „E o rușine”

09:50, 16.04.2024 - Chelsea a facut instrucție cu Everton, scor 6-0, in etapa #33 din Premier League. Cole Palmer (21 de ani) continua sa scrie istorie și a bifat un nou record in tricoul lui Chelsea. Venit de la City, Palmer este noul golgheter din Premier League, la egalitate cu Erling Haaland (20 de goluri). Palmer…

Chelsea a zdorbit-o Everton, scor 6-0, in etapa a 33-a din Premier League. Cole Palmer a marcat patru goluri

01:30, 16.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formatia Everton, in etapa a 33-a din Premier League. Mijlocasul ofensiv Cole Palmer a inscris patru goluri, informeaza news.ro.

VIDEO Dramatism total in Chelsea - Manchester United / Au intors rezultatul dupa minutul 90+9

09:00, 05.04.2024 - Chelsea și Manchester United au produs spectacol joi seara intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 31 din Premier League. Elevii lui Mauricio Pochettino au caștigat jocul, scor 4-3, asta deși in minutul 90+9 erau conduși.


Ce parere ai despre aceasta stire?