Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian, tânărul romîn luat de ape în Italia, a fost găsit la trei săptămâni după tragedie

Publicat:

Tanarul roman luat de viitura in Italia a fost gasit fara viața dupa mai bine de trei saptamani de la tragedie. Cristian avea doar 25 de ani și a fost prins, impreuna cu doua prietene, in mijlocul apelor involburate, relateaza Știrile ProTV.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE A fost gasit trupul tanarului inecat in Italia, Cristian M

16:00, 25.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, duminica, cetatenia romana a celei de-a treia persoane disparute, si ulterior gasita decedata The post TRAGEDIE A fost gasit trupul tanarului inecat in Italia, Cristian M first appeared on Informatia Zilei .

Inca un tanar a murit in locul in care a fost gasit cadavrul lui Cristian, in Italia. Avea 15 ani și era insoțit de un grup de prieteni

08:51, 25.06.2024 - Tragedie dupa tragedie in raul Natisone. Un alt tanar a murit in locul in care a fost gasit cadavrul lui Cristian, romanul gasit decedat la trei saptamani de la dispariție. Tanarul avea 15 ani și a fost insoțit de un grup de prieteni. Baiatul a avut aproape aceeași soarta ca și cea a lui Cristian.

Trupul lui Cristian, tanarul disparut in Italia, ar fi fost gasit! A fost cautat timp de trei saptamani

15:46, 23.06.2024 - vești incredibile din Italia! Dupa trei saptamani de cautari, trupul lui Cristian, tanarul luat de viiturile din Italia, ar fi fost gasit! A fost cautat in cele mai periculoase zone ale raului Natisone, dar pana astazi echipa de salvatori nu a gasit nimic.

Decizia salvatorilor din Italia, dupa Cristian nu a fost gasit nici la trei saptamani de la dispariție. Ce se va intampla cu romanul luat de viituri: ”Cautarile vor...”

21:30, 22.06.2024 - Misiunea salvatorilor din Italia devine din ce in ce mai grea. Cristian, romanul disparut in urma cu trei saptamani in viituri, nu a fost gasit nici pana astazi. Iata ce decizie au luat și ce se va intampla, dupa ce au fost efectuate cautari in raul Natisone.

Tragedie! A vrut sa dea o mana de ajutor, dar și-a gasit sfarșitul. Un roman a murit pe o autostrada din Italia, dupa ce s-a oprit sa ajute o familie. Doi copii au ramas fara tata / FOTO 

12:21, 20.06.2024 - Accident tragic pe o autostrada din Italia. Un roman in varsta de 41 de ani a murit dupa ce a fost lovit in plin de un camion. Barbatul se oprise pentru a da o mana de ajutor unor persoane carora li se stricase mașina, insa și-a gasit sfarșitul. Doi copii au ramas fara tata.

Unde ar putea fi gasit Cristian, romanul fluat de viiturile din Italia. Salvatorii il cauta de aproape doua saptamani. Fratele lui este convins ca este viu

13:05, 11.06.2024 - Aproape 100 de persoane au pornit pe urmele lui Cristian, romanul luat de viiturile din Italia. In timp ce prietenele lui, Patrizia și Bianca au fost conduse pe ultimul drum, baiatul este de negasit. Fratele lui este convins ca este viu! Iata unde s-ar putea afla Cristian!

(video) Cristian a luptat pana in ultima clipa pentru viața. Țipete și durere intr-o noua filmare cu tanarul roman luat de viitura in Italia: „Prinde franghia!”

19:41, 06.06.2024 - Patrizia, Bianca și Cristian, in varsta de 20, 23 și 25 de ani, au fost luați de viitura in Italia. Cele doua fete au fost gasite fara suflare, iar acum urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum, insa Cristian este in continuare de negasit, scrie protv.ro .

Un baiat roman de 12 ani din Italia și-a gasit fratele mai mare mort langa calculator. Copilul, decedat dupa o provocare periculoasa pe TikTok

08:15, 02.04.2024 - Tragedie intr-o familie de romani stabilita de mulți ani in Italia, la Roseto, acolo unde baiatul cel mic, in varsta de 12 ani, și-a gasit fratele mai mare mort, langa calculator, scrie cotidianul Il Messagero.S-a intamplat vineri seara, 29 martie, cand tatal și mama erau in camera de zi, la televizor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?