Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul din Tătăruşi a fost condamnat la opt ani de închisoare

Publicat:

Decizia este definitiva. Sofronia a fost gasit vinovat de comiterea unei crime ce a avut loc in data de 30 octombrie 2018. In acea zi, barbatul l-a chemat in curtea sa pe , pentru a-l ajuta sa taie lemne. Cei doi au consumat excesiv bauturi alcoolice si, la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, Sofronia a luat un cutit si l-a injunghiat pe Dogariu. Victima a murit din cauza ranii puternice suferite. 

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Și-a impușcat mortal un coleg la o partida de vanatoare dar a fost condamnat la inchisoare cu suspendare!

12:30, 14.06.2024 - A venit sentința și in cazul unui vanator clujean care și-a impușcat mortal un coleg. Acesta a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Un vanator din Cluj a fost condamnat ieri la un an de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa, dupa ce și-a impușcat un coleg la o partida de vanatoare.…

Din victima, condamnat la inchisoare cu suspendare. Judecatoria Arad a pronunțat sentințele pe bataia de la McDonald’s

11:01, 22.05.2024 - Cei cinci agenți de paza – unii dintre ei fiind angajați, la data comiterii faptei, la firma Dey Bodyguard International 2012 – care, in dimineața... The post Din victima, condamnat la inchisoare cu suspendare. Judecatoria Arad a pronunțat sentințele pe bataia de la McDonald’s appeared first on Special…

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Un roman a fost condamnat la inchisoare in Spania, dupa ce l-a otravit pe batranul pe care il ingrijea. Victima a baut soluție de desfundat țevi

13:00, 24.04.2024 - Un roman a fost gasit vinovat și condamnat la inchisoare, dupa ce l-a otravit pe batranul pe care il ingrijea. Potrivit autoritaților, victima a baut soluție de desfundat țevi, in urma unui act intenționat.

Trimis 7 ani dupa gratii in prima instanta, criminalul consilierului local risca pana la 20 de ani de inchisoare, la apel!

00:10, 09.04.2024 - PROBLEME…Condamnat deja, in prima instanta, la 7 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, ucigasul consilierului local Ginel Lefter, de la Vinderi, risca acum pana la 20 de ani de puscarie. Si asta dupa ce Curtea de Apel a admis cererea formulata de rudele fostului concilier, de schimbare…

Criminalul din Berceni, Marcel Serbuc, condamnat la 26 ani de inchisoare

20:20, 03.04.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie.

Sentința pentru criminalul din Berceni. Marcel Serbuc a fost condamnat la 26 ani de inchisoare

20:20, 03.04.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie.


Ce parere ai despre aceasta stire?