Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimeea refuză să îi permită ministrului ucrainean al Apărării accesul pe teritoriul său

Publicat:

Crimeea refuza sa il lase pe ministrul ucrainean al Apararii, Igor Teniuh, sa intre pe teritoriul sau, a anuntat miercuri premierul acestei regiuni, citat de AFP. Anterior, Guvernul de la Kiev anuntase ca ministrul interimar al Apararii de la si prim-vicepremierul vor merge miercuri in Crimeea pentru a "pune capat escaladarii conflictului" din peninsula separatista. "Premierul ucrainean i-a desemnat pe Igor Teniuh s (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul raspunde amenințarii cu razbunarea a Rusiei, dupa atacul ucrainean din Crimeea: „Ucraina iși ia propriile decizii”

20:16, 24.06.2024 - Pentagonul a raspuns, luni, Rusiei dupa ce regimul de la Kremlin a dat vina pe guvernul SUA pentru atacul lansat de Ucraina impotriva Crimeei ocupate - „Ucraina ia propriile decizii și iși conduce propriile operațiuni militare”. Anterior, Rusia a acuzat SUA ca „se implica” in razboiul din Ucraina și…

Suedia anunta un plan de sustinere energetica a Ucrainei in valoare de 57 de milioane de euro

15:55, 28.05.2024 - ”Accesul la energie este esentaial pentru ca societatea, economia si intreprinderile ucrainene sa continue sa functioneze”, a subliniat intr-o conferinta de presa ministrul suedez insarcinat cu Comertului Exterior si Ajutorul International Johan Forssell. ”Rusia isii tinteste tot mai mult atacurile…

Zelenski cere Vestului sa-i permita sa atace teritoriul rus cu armament occidental

11:30, 24.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut tarilor occidentale sa trimita tarii sale ajutor militar care sa-i permita Ucrainei sa atace infrastructuri situate in interiorul Federatiei Ruse, infrastructuri cu care armata rusa loveste teritoriul ucrainean, relateaza EFE, preluata de Agerpres.

Zelenski cere liderilor țarilor vestice sa permita Ucrainei atacarea teritoriul rus cu armament occidental

10:51, 24.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut tarilor occidentale sa trimita tarii sale ajutor militar care sa-i permita Ucrainei sa atace infrastructuri situate in interiorul Federatiei Ruse, infrastructuri cu care armata rusa loveste teritoriul ucrainean.

Spania refuza accesul navelor care transporta arme pentru Israel in porturile sale: „Orientul Mijlociu nu are nevoie de mai multe arme”

16:31, 17.05.2024 - Guvernul de stanga din Spania a inceput sa aplice noua sa politica de a refuza accesul in porturile spaniole al navelor care transporta arme pentru Israel, relateaza vineri DPA, potrivit Agerpres.  

SPD din Germania a respins ideea apararii spațiului aerian ucrainean dinspre teritoriul NATO

22:51, 12.05.2024 - Șeful fracțiunii din Bundestag a Partidului Social Democrat din Germania (SPD), Rolf Mutzenich, a calificat ideea de a apara partea de vest a spațiului aerian al Ucrainei dinspre teritoriul țarilor NATO ca fiind extrem de periculoasa, informeaza Rador Radio Romania.

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

VIDEO. Avion de lupta prabușit in Rusia. Momentul impactului a fost filmat

10:05, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Potrivit unui raport al forțelor terestre ale Kievului, avionul rusesc atacase teritoriul ucrainean cu rachete inainte sa se prabușeasca. Ministerul rus…


Ce parere ai despre aceasta stire?