Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ ODIOASĂ! Asasinul tinerei din Cricova, care a fost găsită fără suflare într-o geantă, REŢINUT

Publicat:

Oamenii legii au identificat si incatusat asasinul tinerei din Cricova, care a fost gasita fara suflare intr-o geanta pe malul lacului din Gratiesti. Este vorba de un tanar, de 20 de ani, care a fost retinut pentru 72 de ore.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima la comanda pentru 10.000 de lei si un scuter, in Bucuresti. Mama si fiica au platit un zugrav pentru asasinat

14:05, 23.06.2024 - Dezvaluiri incredibile despre o crima comandata in schimbul a 10.000 de lei si un scuter. Doua femei din Bucuresti, mama si fiica, au platit un zugrav sa le ucida bunica. Asasinul a fost prins, insa. La fel si femeile are au pus totul la cale.

Tragedie la Cluj: o intreaga familie a fost gasita fara suflare langa piscina din curtea casei. Ce s-a intamplat

08:36, 19.06.2024 - O intreaga familie, formata din trei membri, a fost gasita fara viața in curtea casei lor, intr-o padure din Colonia Sopor, Cluj. Oamenii zaceau in costume de baie, langa piscina gonflabila.

Polițiștii fac percheziții de amploare: Totul a pornit dupa o crima odioasa

07:55, 13.06.2024 - Polițiștii fac percheziții joi dimineața in șase locații din județul Timiș, intr-un caz de trafic de migranți. Oamenii legii au pornit in aceasta ancheta in urma crimei asupra unui cetațean afgan la sfarșitul lunii ianuarie 2024.

Declarația șocanta a criminalului Mariucai, fetița in varsta de 8 ani din Botoșani. Micuța a fost gasita fara suflare intr-o liziera de salcami: ”Eram baut...” 

16:55, 25.05.2024 - Barbatul care a ucis-o pe Mariuca, fetița in varsta de numai 8 ani, din Botoșani, a facut primele declarații dupa ce a fost reținut de oamenii legii. Calaul micuței spune ca ii pare rau de ceea ce a facut și a ținut sa menționeze ca se afla sub influența bauturilor alcoolice in momentul in care a comis…

Craiovean reținut dupa ce a furat geanta unei femei pe strada

11:35, 27.04.2024 - Polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au reținut, vineri noapte, pentru 24 de ore, un tanar, de 24 de ani, din Craiova, banuit de comiterea infracțiunii de talharie. In seara zilei de 19 aprilie, in jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 46 de ani, din Craiova, ca, in timp ce se…

Rasturnare de situatie in cazul tinerei ucise, in Republica Moldova. Criminalul nu ar fi fost singur. Ce au gasit anchetatorii in casa fostului politist

17:15, 23.04.2024 - Oamenii legii inca strang probe, incercand sa descopere exact ce s-a intamplat cu Ana-Maria, tanara insarcinata in șase luni care a fost ucisa in Republica Moldova. Anchetatorii au descoperit ca principalul suspect nu ar fi fost singur, existand un complice. Perchezițiile efectuate in locuința și mașina…

Mama tinerei insarcinata, gasita moarta, a facut declarații cutremuratoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”

09:05, 23.04.2024 - Cazul Anei, tanara de 19 ani gasita moarta in Orhei, continua cu declarațiile cutremuratoare ale mamei ei. Femeia este ingrozita de tot ce s-a intamplat și a dezvaluit cand au vorbit cele doua ultima data. In acel moment, nimic nu i-a dat de banuit femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?