Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crește și nu se mai oprește! Un fotomodel celebru și-a pozat burtica de gravidă în toată splendoarea

Publicat:

Este considerata una dintre cele mai frumoase fotomodele de la Victoria's Secret, iar acum traverseaza cea mai frumoasa perioada a vieții sale.

este însarcinata pentru prima data. Aceasta a facut marea dezvaluire în luna martie, iar de atunci, fotografiile sale sunt din ce în ce mai îndraznețe.

Dupa ani întregi în care a ținut cure peste cure și a avut mereu grija sa fie tonifiata, fotomodelul se poate bucura de mâncaruri interzise, iar burtica sa a crescut vazând cu ochii.

&"Îngerașul&" s-a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința FOTO de excepție inainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirena”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”

16:40, 26.06.2024 - Recent, Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta in varsta de 33 de ani este insarcinata pentru a doua oara și in scurt timp urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au casatorit in anul 2019. Trei ani…

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Imagini emoționante cu Hailey Bieber insarcinata! Cat de mare a crescut burtica de gravida a soției lui Justin Bieber / FOTO

12:36, 24.05.2024 - Justin și Hailey Bieber traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor! In urma cu puțin timp au dat marea veste ca vor deveni parinți, iar acum au revenit cu imagini spectaculoase. Iata cat de mare a crescut burtica de gravida a lui Hailey Bieber și cat de bine arata soția lui Justin Bieber!

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Sute de producatori și fermieri, la un celebru targ din Moldova. „Iți crește inima ca un cozonac cand vezi roadele muncii”

19:10, 12.05.2024 - La Botoșani a avut loc cea de-a XVI a ediție a unuia dintre cele mai importante targuri agro-zoo din Moldova. Este un eveniment cu tradiție care aduna producatori, fermieri, dar și zeci de mii de vizitatori. Pentru doua zile, Botoșaniul devine un adevarat pol al zootehniei romanești.

Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida! Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima data / FOTO

22:00, 30.04.2024 - Gabriela Cristoiu urmeaza sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Bruneta a facut publica prima imagine cu burtica de gravida. Iata cum arata Gabriela Cristoiu inainte sa nasca și ce mesaj induioșator a scris!

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?