Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crescuți în aceeași casă, doi frați reprezintă naționale diferite, aflate într-un conflict istoric: „De când eram mici, am crescut cu disciplină, obișnuiți să muncim mult”

Publicat:

Fotbaliștii Abdallah și s-au nascut intr-un oraș israelian, avand origini palestiniene. Unul a fost capitanul naționalei Palestinei, celalalt a debutat in vara lui 2022 in tricoul Israelului. Mai 2021. Conflictul palestiniano-israelian s-a aprins inca o data, cu o violența extrema. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hezbollah a bombardat nordul Israelului, ca razbunare pentru moartea unui combatant ucis intr-un atac israelian

17:55, 20.06.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah a anuntat joi ca a bombardat nordul Israelului ca represalii dupa uciderea unuia dintre combatantii sai intr-un atac israelian in sudul Libanului, a doua zi dupa un discurs incendiar al liderului gruparii, Hassan Nasrallah.

Ministrul israelian al apararii se opune unui control militar si civil al Israelului asupra Gaza dupa razboi

21:46, 15.05.2024 - Ministrul israelian al apararii Yoav Gallant a declarat miercuri ca nu va accepta ca Israelul sa exercite un control militar sau civil asupra Fasiei Gaza dupa ce razboiul se va fi incheiat si a indemnat la o alternativa palestiniana la Hamas pentru a guverna teritoriul palestinian, informeaza AFP.

(video) Hamas anunța ca un alt ostatic ținut in Fașia Gaza a murit, in urma unui atac israelian cu racheta

20:00, 11.05.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a afirmat sambata ca inca unul dintre ostaticii rapiți in timpul asaltului din 7 octombrie asupra sudului Israelului și duși in Fașia Gaza a murit, informeaza hotnews.ro .

Israel-Hamas. Ministrul german a sustinut o solutie cu doua state

06:20, 30.04.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock s-a pronuntat in favoarea unui ajutor umanitar mai mare pentru Fasia Gaza si a unei solutii cu doua state in timpul discutiilor cu omologi din tari occidentale si arabe, care au avut loc la Riad, informeaza marti dpa. In timpul discutiilor, Baerbock a subliniat…

Șeful serviciului israelian de informații militare a demisionat, ca efect al atacului Hamas din 7 octombrie

17:40, 22.04.2024 - Șeful serviciului de informații militare din armata Israelului (IDF), Aharon Haliva, a demisionat, in contextul anchetei asupra atacului Hamas asupra Israelului, din 7 octombrie 2023. Demisia generalului – maior Aharon Haliva de la conducerea informațiilor militare a fost anunțata de mass-media internaționala…

Iranul cere SUA sa ''stea departe'' de conflictul cu Israelul

09:11, 14.04.2024 - Iranul a cerut Statelor Unite sa "stea departe" de operatiunea lansata simbata seara impotriva Israelului, care este "raspunsul" sau la atacul impotriva consulatului iranian din Damasc, relateaza AFP. "Acesta este un conflict intre Iran si regimul israelian asasin, de care Statele Unite TREBUIE SA STA…

Spațiul aerian din Israel s-a redeschis

08:35, 14.04.2024 - Spațiul aerian israelian a fost redeschis, duminica, dupa ce a fost inchis din cauza atacului Iranului asupra Israelului, relateaza Sky News.Autoritatea aeroportuara a declarat ca a fost deschis spațiul aerian israelian incepand cu ora 4.30 GMT.

Convorbire telefonica Netanyahu-Biden privind atacul iranian

08:30, 14.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avut o convorbire telefonica cu presedintele SUA Joe Biden, in noaptea de sambata spre duminica, despre atacul fara precedent lansat de Iran impotriva Israelului, a anuntat biroul premierului israelian.


Ce parere ai despre aceasta stire?