Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Credincioșii îi aduc un ultim omagiu fostului Papă Benedict al XVI-lea în Bazilica Sfântul Petru

Publicat:

Numeroși oameni au intrat luni in pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului al XVI-lea, al carui trup a fost depus in fața altarului principal. Inmormantarea va avea loc joi.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul suprem al Iranului declara cinci zile doliu național: 'Națiunea noastra a pierdut un slujitor sincer și valoros'

11:56, 20.05.2024 - Liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a declarat cinci zile doliu național in Iran. „Națiunea noastra a pierdut un slujitor sincer și valoros”, susține Kamenei, dupa ce elicopterul in care se afla președintele iranian și ministrul afacerilor externe a cazut. Ayatollahul Ali Khamenei a declarat luni…

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Oana Roman a rabufnit, dupa ce a auzit ce a spus Catinca despre inmormantarea mamei lor: „Atunci cand tu nu te implici cu nimic, nu platești nimic…”

15:55, 12.04.2024 - Oana Roman nu a ramas fara replica dupa ce sora ei, Catinca, și-a exprimat public nemulțumirea in ceea ce privește inmormantarea mamei lor, Mioara. Fiica lui Petre Roman susține ca sora sa nu a platit nimic.Tensiunile dintre surorile Roman au atins un nou nivel dupa ce Catinca a criticat modul in care…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Bancile ii refuza fostului bașcan al UTA Gagauzia

06:50, 03.04.2024 - Fostul bașcan al UTA Gagauzia, Irina Vlah, ia in calcul posibilitatea de a participa la viitoarele alegeri prezidențiale din Republica Moldova, insa nu a luat inca o decizie in acest sens. Ea a declarat despre acest lucru in cadrul talk-show-ului "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de…

Papa Francisc a dat deja instrucțiuni despre cum vrea sa fie oficiata inmormantarea lui: „Acolo e locul, mi-au confirmat ca totul este pregatit”

19:35, 02.04.2024 - Papa Francisc a spus cum si-ar dori sa fie oficiata in cele din urma inmormantarea lui intr-o carte cu interviuri acordate corespondentului la Vatican al ziarului spaniol ABC, scrie marți Agerpres.Suveranul Pontif a precizat ca va avea un sicriu inchis si nu va fi expus pe catafalc pentru ritualul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?