Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Credeai că este imposibil? Te-ai înșelat! Îți poți schimba culoarea ochilor pe "cale naturală", doar cu ajutorul unor alimente!

Publicat:

 Credeai ca este imposibil sa îți schimbi culoarea ochilor pe cale naturala? Multe persoane care au consumat anumite alimente au realizat contrariul: da, se poate!

Culoarea irisului se poate schimba gradual de la caprui la verde deschis timp de doua luni. Cum? Trebuie sa îți schimbi regimul alimentar într-unul vegan.

Iata ce ar trebui sa consumi!

SPANAC

Îți întinerește ochii, iar datorita fierului devin mai stralucitori. Este o adevarata comoara pentru organism pentru ca previne cancerul, anemia și astmul. O dieta bogata în…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un stat european elimina taxa pe uleiul de masline. Care este motivul

09:40, 26.06.2024 - Dupa ce s-a confruntat deseori cu furturi din supermarketuri in ciuda masurilor de securitate adoptate, dar și falsificari grosolane, un stat european a decis sa elimine taxa pe uleiul de masline.

Prajitura rasturnata cu caise și ciocolata. Rețeta vedeta a verii

00:25, 11.06.2024 - Prajitura este foarte gustoasa și aromata, dar și spectaculoasa, datorita contrastului placut de culori. Culoarea portocalie a caiselor completeaza armonios culoarea bruna a blatului cu ciocolata, oferind prajiturii un aspect cuceritor. Blatul prajiturii are o textura mai densa și ușor umeda, datorita…

Ultima moda in chirurgia estetica: keratopigmentarea. Specialistii avertizeaza: „Nimeni nu ar trebui sa iși riște vederea pentru a-și schimba culoarea ochilor”

20:46, 18.05.2024 - Specialistii oftalmologi sunt extrem de ingrijorati de faptul ca o procedura folosita in mod normal pentru eliminarea unor cicatrici de pe cornee sau pentru irisul format incomplet este promovata tot mai insistent pe retelele sociale ca fiind ultima moda in materie de operatii estetice.

Ulei de masline cu pesticid, retras de la vanzare de Mega Image. Clienții sunt rugați sa nu consume produsul

15:56, 13.05.2024 - Autoritatea Naționala Sanitara Veterinara și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a retras de la vanzare, la solicitarea furnizorului, un anumit tip de ulei, comercializat in rețeaua de magazine Mega Image. Este vorba despre „Gaea, Ulei de masline extravirgin pentru salata 500ml”, cu numarul de lot…

Test simplu pentru uleiul de masline. Cum depistezi uleiul contrafacut

19:36, 07.05.2024 - In ultima perioada, au aparut tot mai multe situații in care uleiul de masline este contrafacut. Ce-i drept, la prima vedere este destul de greu sa iți dai seama daca ai cumparat un produs adevarat sau nu, dar specialiștii au cateva sfaturi care te pot ajuta in acest sens.

De ce s-au dublat prețurile pentru uleiul masline și ce urmeaza

13:35, 04.05.2024 - Uleiul de masline extra-virgin se gasește in magazinele din Romania la prețuri duble fața de cele pacticate in urma cu un an. Consultarea cataloagelor cu oferte și experiențele directe din supermarket arata ca un litru de ulei de calitate medie, importat din Italia, se putea gasi in urma cu un an la…

Cum iți dai seama daca uleiul de masline este autentic sau fals. Testele simple care te vor ajuta

14:10, 18.04.2024 - Probabil te-ai intrebat și tu de foarte multe ori daca uleiul de masline pe care l-ai cumparat este bun. Ei bine, noi iți vom spune cum sa-ți dai seama daca acest tip de ulei este autentic sau fals. Exista cateva teste simple care te vor ajuta. Iata cum trebuie sa procedezi!

Cum schimbi culoarea florilor de orhidee. De asta le vezi albastre, rosii sau mov in florarii, de fapt

17:00, 09.04.2024 - Orhideele sunt unele dintre cele mai iubite plante de sezon. Pe langa faptul ca au un miros foarte placut, schimba complet și aspectul curții sau al casei in care se afla. Mulți iubitori de flori iși doresc ca acestea sa fie cat mai colorate, dar puțini știu cum le pot schimba culoarea. Afla cum poți…


Ce parere ai despre aceasta stire?