Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care a pus pe jar tot internetul. Este complet transparentă și are antene

Publicat:

O simpla ședința de pescuit s-a transformat rapid intr-o descoperire neașteptata, care i-a ingrijorat pe unii internauți. Un pescar a impartașit pe o cunoscuta rețea de socializare, Twitter, creatura peste care a dat in timp ce iși facea liniștit meseria.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vizita lui Putin in Coreea de Nord a reamintit de primirea lui Nicolae Ceaușescu la Phenian, in 1971 / VIDEO

14:16, 22.06.2024 - Vladimir Putin a fost in vizita oficiala in Coreea de Nord la inceputul acestei saptamani și primirea de care a avut parte la Phenian a amintit de modul in care a fost intampinat acolo Nicolae Ceaușescu, in 1971. Un video cu momente din timpul vizitei fostului dictator roman au fost publicate pe Twitter…

De ce nu e rasism cand huidui o manea

10:06, 14.06.2024 - Internetul a luat-o razna dupa ce s-a propagat maneaua de la Coldplay. Intoleranța, rasism și alte acuze. Nu, sa huidui o manea nu este un act de rasism! Maneaua in forma ei de azi e o creație a etniei majoritare, ca sa ne aducem aminte de domnul Costi, Valahia, clipurile de la Atomic, iar singurul…

Triburile izolate din Amazon, transformate complet de internetul lui Elon Musk. New York Times: „Tinerii au devenit leneși. Lucrurile s-au inrautațit”

11:05, 04.06.2024 - Triburile indepartate din Amazon au fost transformate complet de conexiunea la internet. Sistemul Starlink al lui Elon Musk a conectat un trib izolat la lumea exterioara și l-a divizat din interior, titreaza publicația New York Times.

Agricultura in 2024: care sunt provocarile in dezvoltarea software-ului? Cum sa reușești in domeniul noilor tehnologii agricole?

16:11, 06.05.2024 - Intersecția dintre tehnologie și agricultura a fost intotdeauna benefica, dand naștere la inovații care transforma modul in care creștem, recoltam și distribuim alimentele. In 2024, sectorul agricol se afla la o rascruce tehnologica, cu provocari și oportunitați unice in dezvoltarea de software. Provocarea…

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la primaria Cluj-Napoca: „Vreau o administrație deschisa și transparenta”

16:55, 27.04.2024 - Pretendenta la fotoliul de edil al lui Emil Boc susține ca iși dorește ca banii europeni sa fie cheltuiți „cu cap”, iar Centura Metropolitana trebuie sa fie prioritatea zero pentru administrația orașului.


Ce parere ai despre aceasta stire?