Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Craniul unui monstru marin uriaș a fost descoperit în sud-vestul Angliei. Acest „T-Rex subacvatic” era prădătorul suprem al oceanelor

Publicat:

Craniul unui monstru marin uriaș a fost extras de pe a comitatului britanic Dorset din sud-vestul Angliei, potrivit BBC. Fosila aparține unui pliozaur, o reptila marina feroce care teroriza oceanele acum 150 de milioane de ani.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un londonez și o galeza au caștigat Campionatul Mondial de Mancat Urzici

18:21, 26.06.2024 - Peste 30 de concurenți, sosiți inclusiv din SUA, au participat, sambata, 21 iunie, la Campionatul Mondial de Mancat Urzici, gazduit de Nectar Cider Farm din Bridgeport, comitatul Dorset, estul Angliei, relateaza BBC.Tom Wheeler, din Londra, a mancat frunzele de pe 35,4 metri de tulpini de urzica pentru…

Un vanator de dinozauri a ieșit la plimbare de ziua lui și a descoperit o fosila care ii va aduce acum milioane de dolari

07:05, 03.06.2024 - Primul schelet de stegozaur care a fost scos la licitație se va vinde la New York in schimbul unei sume de milioane de dolari, scrie BBC. Descoperirea extraordinara a fost facuta din intamplare la mii de kilometri departare, dupa ce Jason Cooper s-a hotarat sa iasa la o plimbare de ziua lui.

Alerta medicala in sud-vestul Angliei! Populația este sfatuita sa fiarba apa

23:25, 15.05.2024 - O alerta medicala a fost emisa intr-o zona din sud-vestul Angliei. Autoritațile au luat decizia dupa ce in regiune au fost confirmate mai multe cazuri de diaree. Specialiștii vorbesc despre un focar și au recomandat populației sa fiarba apa.

Manchester City, pas urias catre un nou titlu in Premier League

08:50, 15.05.2024 - Manchester City a facut un pas important catre un nou titlu de campioana a Angliei la fotbal, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Tottenham Hotspur, marti seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 34-a din Premier League.

Cand o fetița a spus ca are un monstru, parinții nu au luat-o in seama: ce au descoperit cu ajutorul unei camere termice i-a șocat

07:45, 28.04.2024 - O familie din Statele Unite a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, informeaza People.

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Un cuplu englez care a cumparat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucatarie o comoara

16:51, 18.04.2024 - In timp ce-și renovau bucataria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o comoara formata din peste 1.000 de monede vechi, din secolul al XVII-lea, care era ascunsa sub podea.

Noi percheziții la contrabandiști de țigari din vestul țarii. Ce au descoperit anchetatorii

11:55, 12.04.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul IPJ Hunedoara au pus in executare joi 11 mandate de percheziție domiciliara, dintre care noua pe raza municipiului Deva, unu pe raza comunei Ribița și unu pe raza comunei Zam, la locuințele folosite de patru barbați cu varste…


Ce parere ai despre aceasta stire?