Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cotlet de porc cu vinegretă de ardei gras, o rețetă delicioasă și sănătoasă! Regis Stone te ajută să te bucuri de plăcerea unui grătar chiar la tine acasă!

Publicat:

Sanatatea incepe din farfurie și, de cele mai multe ori, avem impresia ca un preparat gustos nu este neaparat și ușor de pregatit sau benefic pentru organism! Noi iți aratam ca poți manca și sanatos și delicios, fara prea multe batai de cap!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Castraveți de vara in saramura, pregatiți dupa rețeta bunicii. Nu se compara cu nimic din ce ai mai mancat pana acum!

10:11, 27.06.2024 - Rețeta bunicii pentru castraveți de vara in saramuraCu o combinație perfecta de sare, apa și mirodenii, castraveții trec printr-un proces de fermentație naturala, care le confera o savoare acrișoara și o textura crocanta, facandu-i ideali ca acompaniament pentru diverse feluri de mancare sau ca gustare…

Rețeta de inghețata de pepene sanatoasa și delicioasa. Este perfecta pentru o zi torida de vara

17:20, 14.06.2024 - Vara a sosit deja, iar odata cu creșterea temperaturilor, se inmulțesc și poftele de gustari racoritoare. Inghețata este favorita tuturor, iar cea de pepene este printre cele mai delicioase. Iata cum sa o prepari chiar la tine acasa.

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange

18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.

Cu ce sa inlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lauda pentru rețeta asta delicioasa

09:51, 30.04.2024 - Daca iți dorești sa iți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merita sa incerci aceasta rețeta. Afla, din randurile de mai jos, cu ce poți sa inlocuiești friptura de miel la masa de Paște. Leguma nebanuita pe care o poți transforma in vedeta mesei de Pește Cand spunem masa…

Sparanghelul elimina excesul de sare si ajuta in sarcina

06:16, 25.04.2024 - Sparanghelul este un superaliment in adevaratul sens al cuvantului. Proprietatile sale il recomanda pentru consum indeosebi pentru persoanele care sufera de hipertensiune sau afectiuni cardiace. Ceea ce putine persoane stiu este ca sparanghelul aduce beneficii importante in timpul sarcinii. Daca iți…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?