Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornelia Catanga, pe marginea prăpastiei! Cântăreaţa este depresivă, nu reuşeşte să doarmă noaptea şi ia somnifere! Ce se întâmplă în viaţa ei?

Publicat:

trece din nou prin momente cumplite. Cântareata de muzica lautareasca traieste din nou o adevarata drama, este în depresie. Catanga sustine ca este terorizata de niste mesaje cutremuratoare pe care le primeste atât ea, cât si familia ei.

Invitata, astazi, la emisiunea "", de la Antena Stars, a marturisit ca nu îsi mai revine din depresie, nu reuseste sa doarma noapte si ia pastile. Citeste declaratiile ei aici.

Foto:

M.T.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii neștiute din viața Elenei Ionescu. Artista a vorbit abia acum despre asta. „Calvarul a durat o buna perioada de timp”

14:06, 25.06.2024 - Elena Ionescu, in varsta de 36 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Deși a fost mereu cu zambetul pe buze și plina de energie in fata publicului, putini sunt cei care știu cu ce afectiune s-a confruntat vedeta in urma cu ceva timp.Elena Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit…

Ce se intampla cu afacerea Ancai Molnar, dupa moartea ei! Soțul make-up artistului a facut anunțul: ”Viața ei a incetat brutal”

14:51, 20.06.2024 - Anca Molnar a incetat din viața in urma cu puțin timp, iar in urma a ramas o cariera de succes și un nume important in industria de cosmetica din Timișoara. Soțul ei a spus ce se va intampla cu afacerea ei. Claudiu Molnar a facut anunțul pe care cu toții il așteptau!

Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, dupa ce a parasit emisiunea! Ce se intampla in viața fostului concurent: ”Cu gandul...” / FOTO

15:25, 13.05.2024 - Alexandru de la Mireasa și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine neașteptata! Cu toții urmaresc cu sufletul la gura cum iși petrece timpul in lipsa Cristinei, dupa ce a fost eliminat. Se pare ca fostul concurent a luat decizii surprinzatoare. Iata ce se intampla acum in viața lui!

Oana Radu i-a cerut mamei sale sa vanda casa pentru a-și taia stomacul: „M-am ingrașat 10 kilograme de cand m-am desparțit”

10:56, 29.04.2024 - Oana Radu, in varsta de 30 de ani, a uimit de-a lungul timpului cu transformarile sale fizice, dupa ce a slabit multe kilograme. Artista a recunoscut ca la un moment dat s-a gandit sa iși taie stomacul și și-a rugat mama sa vanda casa pentru a putea plati operația.Invitata la podcastul lui Teo Trandafir,…

Cum a gestionat Elena Gheorghe un moment in care un coleg de breasla a intrecut masura cu ea. „M-am simțit folosita”

12:20, 21.04.2024 - Elena Gheorghe este casatorita cu Cornel Ene și este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Invitata la Fresh by Unica, vedeta a povestit cum a gestionat un moment in care un coleg de breasla a intrecut masura cu ea. Elena Gheorghe spune ca femeile sunt tratate diferit in activitatea muzicala.„Oamenii…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…


Ce parere ai despre aceasta stire?