Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corina se pozează FĂRĂ CHILOŢI de dragul admiratorilor. Vezi poze INCENDIARE cu vedeta FOTO

Publicat:

Intr-o seara in care suferea de insomnie, Corina s-a gandit sa-si faca cateva poze pentru a starni imaginatia barbatilor.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Delia, vacanța de Paște alaturi de parinții sai. Gina și Ion Matache sunt desparțiți, dar locuiesc in aceeași casa

09:40, 04.05.2024 - Delia a plecat in vacanța de Paște alaturi de soțul ei, Razvan, dar și de parinții ei. Gina și Ion Matache sunt desparțiți de ceva ani, insa locuiesc in același apartament și au o relație civilizata.Delia Matache, una dintre cele mai indragite cantarețe din Romania, a pornit intr-o vacanța de vis in…

Alina Ceușan e insarcinata cu al doilea copil. Cum a dat vestea: „Viața noastra se va schimba din nou in luna august”

10:55, 13.04.2024 - Alina Ceușan a anunțat astazi, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, ca e insarcinata cu al doilea copil. A și dezvaluit ca in luna august va naște. In varsta de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e casatorita din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairtylist,…

Bomba in Serie A. Vedeta lui Lazio s-a decis: „Nu mai vreau un euro!”

10:50, 13.04.2024 - Mijlocașul spaniol Luis Alberto, 31 de ani, vrea s-o paraseasca pe Lazio la finalul sezonului in curs. Lazio a facut spectacol, vineri seara, cu Salernitana: 4-1. Insa suporterii nu s-au putut bucura prea mult de victoria favoriților. La final, in fața camerelor de luat vederi, mijlocașul Luis Alberto…

Franța: Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutela / Lupta fratricida continua insa

22:35, 09.04.2024 - Vedeta internaționala a filmului francez Alain Delon a anunțat marți, prin intermediul avocatului sau, ca nu va face apel impotriva plasarii sale sub tutela consolidata, masura decisa saptamana trecuta de un judecator din centrul Franței, potrivit AFP.

VEDETA Taylor Swift, un fenomen global la 34 de ani

16:10, 06.04.2024 - Fara nici o urma de indoiala, Taylor Swift este in prezent una dintre cele mai de succes vedete pop de pe planeta. O putere culturala și economica absoluta. The post VEDETA Taylor Swift, un fenomen global la 34 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.

Cristina Cioran a slabit 6 kilograme in doua saptamani. Ce dieta a ținut: „Nu am mai gustat ciocolata de o luna și ceva”

16:50, 30.03.2024 - Cristina Cioran iși pregatește silueta pentru vara. Vedeta a slabit deja șase kilograme fara sa faca sport. „Nu, nu e ușor”, a recunoscut ea despre procesul de slabire intr-un interviu pentru Playtech. In varsta de 46 de ani, silueta Cristinei Cioran a trecut prin nenumarate transformari, mai ales atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?