Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corina Chiriac: “Câteodată, am regretat că nu am avut copii!”

Publicat:

A fost una dintre cele mai dorite artiste din Romania. A fost prima vedeta de la noi, care a purtat rochii peste glezna piciorului, la tv.


a vorbit cu despre casatorie, dar și despre faptul, ca n-a avut niciodata copii.


"Eu am pretenții inalte. Pentru mine, casatoria trebuie sa fie un parteneriat, in care cei doi stau, spate in spate și fiecare lupta, pe partea lui, cu dușmanul care ataca. Daca nu e așa, nu ma intereseaza", a declarat pentru . Artista a mai spus ca uneori, ii pare rau ca n-a avut copii.


"Cateodata,…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei mai apreciați scriitori romani contemporani in literatura pentru copii

09:55, 27.06.2024 - Literatura contemporana pentru copii din Romania include o gama larga de titluri aparținand unor autori talentați care ofera povești captivante și educative pentru micii cititori și chiar și pentru parinții și bunicii acestora.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, surprinde din nou. Are ordin de protecție dar nu cedeaza. „Am un mesaj. Sa fim o familie”

16:20, 21.06.2024 - In ciuda faptului ca s-au despartit cu scandal, iar Cristina Cioran a cerut ordin de protecție impotriva lui, Alex Dobrescu, tatal fetitei sale nu renunța. Acesta a transmis un mesaj in care marturisește ca ii e dor de familia lui și regreta tot ceea ce a facut.„Am un mesaj pe care vreau sa il transmit.…

Motivul pentru care Razvan Simion nu s-a casatorit cu Daliana Raducan in Italia, așa cum iși dorea: „Acolo locuiesc socrii mei”

16:56, 20.06.2024 - Razvan Simion și Daliana Raducan planuiau sa se casatoreasca in Italia, dar pana la urma evenimentul a avut loc in țara, pe 8 iunie. Intr-un interviu pentru Antena Stars, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvaluit ce l-a impiedicat sa iși faca nunta peste hotare. Sambata, 8 iunie, Razvan Simion…

Gabriela Cristea a rabufnit dupa ce i s-a spus sa apeleze la intervenții estetice: „M-am ingrașat pentru ca am facut doi copii”

10:55, 15.06.2024 - Gabriela Cristea a rabufnit dupa ce i s-a sugerat in repetate randuri in mediul online sa apeleze la intervenții estetice. Prezentatoarea de la Antena Stars este de parere ca „inainte de a fi frumos, trebuie sa fii sanatos”.Gabriela Cristea, una dintre cele mai longevive prezențe din lumea televiziunii…

Fenomen alarmant in Romania - Tot mai mulți copii dependenți de droguri, cel mai mic are doar 8 ani

10:56, 11.05.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a vorbit, la Digi24, despre traficul de droguri de mare risc in Romania si a recunoscut ca fenomenul drogurilor nu a fost tratat de statul roman „foarte pragmatic”. Aceasta a mai admis si faptul ca varsta consumatorilor scade alarmant, invocand cazul unui copil de…

ASSMB: 22.000 de copii si adolescenti sufera de afectiuni psihice

18:55, 05.05.2024 - Aproximativ 22.000 de copii si adolescenti din Romania sufera de afectiuni psihice, iar infrastructura actuala dedicata acestor pacienti nu mai satisface cerintele actuale, a transmis Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB .Aproximativ 22.000 de copii si adolescenti din Romania…

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Bataie de joc cu bani cheltuiți pe școli și gradinițe fara copii. In unele cladiri se mai fac praznice și cumetrii

23:45, 17.04.2024 - Milioane de euro au aruncat pe apa sambetei autoritațile locale din Romania, din fonduri de la Banca Mondiala sau guvernamentale, pentru școli fara elevi. Numai in județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și inchise din lipsa de elevi.


Ce parere ai despre aceasta stire?