Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord spune că atacarea cu rachete a SUA e inevitabilă

Publicat:

Afirmatiile ministrului nord-coreean de Externe, , facute in fata a ONU, accentueaza dialogul aprins dintre cele doua tari cu privire la arsenalul nuclear si la programul de rachete balistice ale Coreei de Nord. In aceasta saptamana, presedintele american si liderul nord-coreean -un s-au insultat reciproc, Trump facandu-l pe nord-coreean "nebun", vineri, la o zi dupa ce Kim l-a numit pe el "senil american neb (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lista scurta a lui Trump pentru vicepreședinte. Cum iși testeaza fostul președinte american potențialii candidați

09:35, 29.06.2024 - Donald Trump și-a restrans lista de candidați la funcția de vicepreședinte la o mana de pretendenți, in timp ce se pregatește sa iși anunțe alegerea in zilele premergatoare Convenției Naționale Republicane de luna viitoare sau poate chiar la aceasta, scria AP zilele trecute.

Rusia a convocat-o pe ambasadoarea americana la Moscova dupa atacul cu rachete ATAMCS asupra Sevastopolului

16:01, 24.06.2024 - Ministerul rus de Externe a convocat-o luni pe ambasadoarea americana la Moscova in semn protest dupa un atac ucrainean cu rachete ATACMS asupra orasului-port Sevastopol din Crimeea, duminica, in urma caruia ar fi fost ucise patru persoane și ranite peste 150, relateaza AP.

Cum a vrut Donald Trump sa cumpere Casa Poporului imediat dupa Revoluție

08:16, 02.06.2024 - Mai exact, la inceputul anilor 1990, Donald Trump a incercat sa faca o afacere de proporții in Romania și sa cumpere Casa Poporului.Potrivit mai multor surse, la acea vreme, magnatul american a trimis mai mulți emisari pentru a face o oferta de achiziție. Acesta era dispus sa ofere aproximativ 1,75…

Cine este misteriosul avocat american care l-a ajutat pe Donald Trump sa ajunga la putere

20:50, 20.05.2024 - Noul film „The Apprentice" are premiera luni, 20 mai, la Festivalul de Film de la Cannes. In aceasta producție, ucenicul este insuși Donald Trump, un tanar om de afaceri care este instruit in tainele puterii și ale influenței de catre avocatul fara scrupule Roy Cohn.

Dupa SUA, și Polonia ii cere lui Olaf Scholz sa trimita Ucrainei rachete Taurus

15:15, 28.04.2024 - Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, spera ca seful guvernului german Olaf Scholz se va razgandi si Berlinul ii va livra Ucrainei rachete de croaziera Taurus, dupa ce SUA au decis sa-i furnizeze Kievului rachete cu raza lunga de actiune, relateaza dpa, potrivit Agerpres. 

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

S-A INTAMPLAT PE 17 APRILIE…

23:45, 16.04.2024 - **1397:** Regele Richard al II-lea al Angliei a emis un decret prin care se interzicea jocul de bowling in timpul zilei, din cauza lipsei de antrenament al arcașilor. **1521:** Martin Luther a fost excomunicat de catre Papa Leon al X-lea, din cauza pozițiilor sale reformiste in ceea ce privește Biserica…

Escaladeaza conflictul dintre Rusia și Coreea de Sud: 'Este un gest neprietenesc și vor raspunde la timpul cuvenit'

01:05, 05.04.2024 - Rusia considera decizia Coreei de Sud de a impune sanctiuni impotriva unor persoane fizice si entitati ruse drept un gest neprietenesc si va raspunde la timpul cuvenit, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?