Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord AMENINȚĂ: O nouă rachetă balistică va fi lansată

Publicat:

Coreea de Nord se pregateste sa lanseze o racheta balistica cu raza medie de actiune in urmatoarele trei zile, a anuntat   citand doua surse oficiale americane neidentificate, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a tras o racheta balistica asupra unei infrastructuri civile din Odesa miercuri dimineata

11:51, 26.06.2024 - Un atac al Rusiei cu racheta balistica asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, a lovit o infrastructura civila la primele ore ale zilei de miercuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper, citat de Reuters si Ukrainska Pravda.

Coreea de Sud amenința cu suspendarea pactului militar cu Nordul din cauza baloanelor de gunoi

10:20, 03.06.2024 - Coreea de Sud intenționeaza sa suspende un acord militar semnat cu Coreea de Nord in 2018, a declarat luni biroul prezidențial, dupa ce Seulul a avertizat cu privire la un raspuns puternic la baloanele lansate din Nord care transporta gunoaie catre Sud, scrie Reuters, potrivit mediafax.

VIDEO A doua racheta construita de o companie privata din istoria Indiei, lansata de start-upul Agnikul Cosmos

16:01, 30.05.2024 - Start-upul Agnikul Cosmos a lansat joi racheta Agnibaan, propulsata de singurul motor indian care utilizeaza deopotriva carburant gazos si lichid, in cadrul celei de-a doua lansari operate de o companie privata din istoria spatiala a Indiei, informeaza Reuters.

Turism in spațiu: O racheta Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, a fost lansata duminica, cu 6 turiști la bord

22:45, 19.05.2024 - Sase turisti incearca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de compania lui Jaff Bezos, Blue Origin, care a fost lansata duminica din Statele Unite, scrie Reuters.

Rușii ataca puternic Odesa: 13 victime intr-un atac cu racheta balistica - VIDEO

01:36, 02.05.2024 - O racheta balistica rusa a lovit miercuri seara tarziu portul ucrainean Odesa, ranind cel putin 13 persoane si declansand un incendiu de proportii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Kim Jong Un ii da fiori lui Iohannis: Coreea de Nord a lansat o racheta balistica, in timp ce președintele e in vizita la Seul

12:30, 22.04.2024 - Coreea de Nord, condusa de Kim Jong Un, a lansat o racheta balistica spre Marea Japoniei, in largul coastei de est a Coreei de Sud, a anuntat luni armata sud-coreeana, relateaza Reuters, AFP si DPA, relateaza Agerpres. De precizat ca președintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza o vizita oficiala…

Coreea de Nord sfideaza in continuare o interdicție ONU și a lansat o racheta balistica in Marea Japoniei

11:20, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat o racheta balistica spre Marea Japoniei, in largul coastei de est a Coreei de Sud, a anuntat luni armata sud-coreeana, relateaza Reuters, AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Coreea de Nord a lansat o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice

04:00, 02.04.2024 - Coreea de Nord a lansat marți o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, intr-o acțiune care a provocat condamnarea imediata a premierului Japoniei, informeaza Reuters. Statul Major al armatei sud-coreene a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?