Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copila din Sighetu Marmației a trăit un coșmar: a fost drogată continuu și urma să fie exploatată sexual în străinătate

Publicat:

Barbatul la care se afla adolescenta de 13 ani din Sighetu Marmației a negat in fața polițiștitlor ca a violat-o pe copila. Pe de alta parte, spune acesta, nu ar fi știut ca era data disparuta.

Deși individul a negat ca ar fi violat-o pe fata, analizele medicale arata contrariul.

Intre timp, au ieșit la iveala detalii cutremuratoare despre coșmarul pe care l-a trait copila. Ea ar fi fost drogata non stop de individul care o ținea in locuința sa insalubra si o pregatea pentru a fi exploatata sexual in strainatate.

Anchetatorii spun ca fata nu vrea sa se intoarca acasa pentru ca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Caracal, acuzat ca a violat și șantajat o copila de 13 ani

23:40, 28.05.2024 - Un barbat in varsta de 50 de ani, din Caracal, județul Olt, este acuzat ca a ademenit o fata de 13 ani la el acasa și a violat-o, iar cand aceasta a refuzat sa mai dea curs invitației a șantajat-o. Individul a fost reținut.

Pedofilie in Caracal: barbat de 50 de ani a violat o fetița de 13 ani

14:51, 28.05.2024 - Un barbat in varsta de 50 de ani, din Caracal, județul Olt, este acuzat ca a ademenit o fata de 13 ani la el acasa și a violat-o, iar cand aceasta a refuzat sa mai dea curs invitației a șantajat-o. Individul a fost reținut, conform Mediafax.

Crima Botoșani. Arest preventiv pentru barbatul care și-a violat și ucis nepoata. Comunitate din zona este șocata

15:36, 26.05.2024 - Fetița de opt ani a disparut dupa ce mama ei a trimis-o sa ii duca mancare unui unchi, care locuiește in apropiere, insa nu s-a mai intors acasa. Șocant! Fetita de 8 ani, disparuta dintr-o localitate din judetul Botosani, gasita decedata la marginea satului. Copila ar fi fost UCISA DELIA NENIȘCU, purtator…


Ce parere ai despre aceasta stire?