Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de 4 ani din Brașov, înecat într-un bazin cu insecticid. Tatăl a descoperit teribila tragedie: ”I-am văzut hainele”

Publicat:

Tragedie uriașa pentru o familie din Brașov. Un baiețel de doar patru ani și-a gasit sfarșitul inecandu-se intr-un bazin cu insecticid de la o ferma din Ticușul Nou. Copilul a intrat in bazinul folosit pentru deparazitarea oilor și a murit. Tatal sau l-a descoperit fara viața. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE A fost gasit trupul tanarului inecat in Italia, Cristian M

16:00, 25.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, duminica, cetatenia romana a celei de-a treia persoane disparute, si ulterior gasita decedata The post TRAGEDIE A fost gasit trupul tanarului inecat in Italia, Cristian M first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie in Maramureș. Doi tineri au murit dupa ce s-au inecat intr-o balta. Victimele aveau 19 și 34 de ani 

10:10, 23.06.2024 - Doi tineri din Maramureș au avut parte de un sfarșit tragic. Și-au pierdut viața dupa ce s-au inecat intr-o balta. Unul dintre ei voia sa se racoreasca, iar celalalt a sarit sa il salveze de la inec. Victimele aveau 19 și 34 de ani.

Tragedie in Maramureș. Doua persoane, una de 19 ani și cealalta de 34 de ani, s-ar fi inecat intr-o balta.foto

22:20, 22.06.2024 - Tragedie in Maramureș. Doua persoane, una de 19 ani și cealalta de 34 de ani, s-ar fi inecat intr-o balta.foto Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate…

Tragedie in fotbalul romanesc! Jucatorul din Liga a 2-a a murit inecat in raul Olt

15:20, 02.06.2024 - CSM Slatina, formație din Liga 2, a oferit duminica o veste cumplita. Flavius Magraon, jucatorul sau, a decedat la 19 ani din cauza unui accident nefericit cu skijet-ul. Magraon era un atacant imprumutat in Liga 3, la Petrolul Potcoava, fiind chiar golgheter in sezonul 2023-2024. S-a inecat in raul…

Tragedie teribila: Un tanar cu permis de patru zile, și-a ucis iubita minora in mașina primita cadou cu o zi inainte

09:50, 13.05.2024 - Noapte insangerata in Romania: Un tanar de doar 19 ani, care avea permis de conducere de doar patru zile, și-a ucis iubita de 17 ani intr-un accident cumplit., Baiatul primise cadou mașina cu doar o zi inainte de tragedie, de la mama sa.

DOLIU: A murit Adriana Bartha, apreciat silvicultor și inginer la Direcția Silvica Bistrița-Nasaud

11:55, 26.04.2024 - Adrian Bartha, inginer și silvicultor la Direcția Silvica Bistrița-Nasaud s-a stins astazi din viața. Anunțul a venit de la unul dintre prietenii sai, Sorin Girjan: „Ce sa ierte Dumnezeu la tine, Adriana ? Noi, cei care am ramas in urma putem doar sa iți cerem iertare. Iarta-ne daca ți-am greșit cu…

Barbat salvat dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant din Brașov

08:30, 15.04.2024 - Un barbat care s-a inecat cu mancare, intr-un restaurant din Brasov, salvat de paramedici și de medici de la „Marius Nasta”. Un barbat care s-a inecat cu mancare, intr-un restaurant din Brasov, a fost salvat dupa interventia prompta a echipajului de la Ambulanta, care l-a resuscitat, noteaza News.ro…

Tragedie in Neamț: Copil de 2 ani, inecat intr-un lighean cu apa!

10:05, 01.04.2024 - Un copil in varsta de 2 ani a fost gasit de bunica sa mort, inecat intr-un lighean cu apa, in comuna Gandiți, județul Suceava. Intr-o clipa de neatenție, copilul a cazut in timp ce se juca in curte.


Ce parere ai despre aceasta stire?