Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copiii Nicoletei Luciu vor avea dublă cetăţenie!

Publicat:

a adus sambata pe lume, la , pe Kim, Karoly si Kevin. Tripletii au cetatenia romana si in curand o vor avea si pe cea maghiara.

Fosta vedeta Playboy a adus sambata, dupa-amiaza, pe lume trei bebelusi de peste doua kilograme fiecare. Prima care a venit pe lume a fost micuta Kim, urmata de Karoly si Kevin.

Copiii s-au nascut in Romania desi parintii si-ar fi dorit sa se nasca in Ungaria pentru a obtine cetatenia maghiara. Nicoleta si Zsolt au ales insa pentru a nu…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meciurile de la EURO 2024 transmise pe ecranul LED din Piața Primariei Pitești

12:55, 17.06.2024 - Turneul final al Campionatului European de Fotbal UEFA 2024 a inceput, faza grupelor fiind in desfașurare pana pe 26 iunie. Romania e in grupa cu Belgia, Ucraina și Slovacia, primul meci al naționalei avand loc astazi, 17 iunie, de la ora 16:00, cu reprezentanta Ucrainei. Partida de astazi va fi transmisa…

Marcel Ciolacu, despre acordul privind dubla cetațenie a romanilor din Spania: „Premierul Pedro Sanchez va veni in luna iulie sa semneze”

07:11, 08.06.2024 - Marcel Ciolacu a facut un anunț important pentru romanii plecați peste hotare, care așteptau de mult timp schimbari in acest sens. Mai exact, a declarat ca omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, va veni in Romania in luna iulie, pentru a semna acordul privind dubla cetațenie. Marcel Ciolacu, vești bune…

VIDEO Ciolacu: Premierul spaniol va veni in iulie in Romania pentru semnarea acordului privind dubla cetatenie

22:05, 07.06.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat ca omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, urmeaza sa efectueze o vizita in luna iulie in Romania, pentru a participa, intre altele, si la semnarea acordului bilateral privind dubla cetatenie acordata romanilor din Spania, potrivit Agerpres.

Ciolacu: Premierul spaniol Sanchez va veni in iulie in Romania pentru semnarea acordului privind dubla cetatenie

22:00, 07.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, urmeaza sa efectueze o vizita in luna iulie in Romania, pentru a participa, intre altele, si la semnarea acordului bilateral privind dubla cetatenie acordata romanilor din Spania.

Sfarșit tragic pentru zeci de ucraineni. Au fugit de razboi, dar au murit inecați la granița cu Ungaria și Romania

22:21, 18.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din zona frontierei.

Incidentele grave din vestul Romaniei care au implicat migranți aflați in tranzit spre Occident 

18:05, 02.05.2024 - Doi polițiști de frontiera din Timiș au fost injunghiați in dimineața zilei de 1 mai 2024 in timpul unui flagrant vizand traficul de migranți pe autostrada A1 Arad-Timișoara. Polițiștii de frontiera sunt in afara oricarui pericol, dar incidentul este ultimul dintr-un șir lung de violențe in care au…

Doctorul Dan Stamatiu, condamnat la inchisoare pe viața in Ungaria pentru ca și-a ucis fosta amanta, va fi transferat in Romania

09:01, 01.05.2024 - Medicul pneumolog oradean Dan Stamatiu, in varsta de 62 de ani, va fi transferat din Ungaria la un penitenciar din Romania, unde iși va executa pedeapsa la inchisoare pe viața dictata pentru omor calificat și tentativa de omor calificat.

eMAG cucerește Ungaria. Cumpara compania de curierat Sprinter care are o prezența de peste 25 de ani pe piața maghiara

16:30, 22.04.2024 - Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, Sameday - compania deținuta de eMag, care a introdus livrarea in easybox in piața din Romania, anunța intenția de a prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria.


Ce parere ai despre aceasta stire?