Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copii FĂRĂ copilărie! Micuţii din Donbas învaţă să mânuiască armele şi să devină combatanţi

Publicat:

Razboiul din Donbass a furat copilaria a mii de copii. Mulți dintre ei nu mai merg la școala, pentru ca instituțiile de invatamant au fost bombardate. Alții invața sa manuiasca armele și sa devina combatanți.

Rebelii proruși din estul Ucrainei au deschis un club militar pentru cei mici, pentru a le cultiva, spun ei, sentimentul patriotismului. 

Copiii din orașul Amvrosiivka din așa-numita Republica Populara Donețk, iși petrec dupa-amiezile la cercul "Vityaz". Ei poarta uniforme militare și invața tehnici de lupta. 

"Ne straduim ca ei sa fie departe de politica și sa se…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Premii rasunatoare pentru micuții actori bacauani

15:01, 09.06.2024 - Copiii bacauani coordonați de actorii Alina Neagu și Valentin Braniște au participat vineri, 7 iunie, la Festivalului Regional Interdisciplinar pentru copii și tineret „Aripile Speranței” ediția IV-24 mai -10 iunie 2024 Iași organizat de Palatul Copiilor Iași, și au a obținut urmatoarele premii: – Evelin…

Riabkov avertizeaza SUA ca ar putea sa se confrunte cu „consecințe fatale” daca permit Ucrainei sa loveasca teritoriu rus cu armele lor

12:56, 03.06.2024 - Ministrul adjunct de externe rus, Serghei Riabkov a declarat luni ca SUA pot sa se confrunte cu „consecințe fatale” daca ignora avertismentele Moscovei de a nu permite Ucrainei sa foloseasca armele americane pentru a lovi teritoriul rus.

Cum poate raspunde Putin daca armele occidentale lovesc ținte din Rusia?

10:35, 01.06.2024 - Marea Britanie, Franța, și SUA au furnizat Kievului rachete puternice cu raza lunga de acțiune pentru a invinge forțele de ocupație ruse de cand Rusia și-a lansat atacul asupra Ucrainei in 2022.

Ministrul italian al Apararii: Articolul 11 din Constituție ne interzice ca armele trimise Ucrainei sa fie folosite pe teritoriul Rusiei

15:00, 31.05.2024 - Ministrul italian al apararii, Guido Crosetto, a declarat vineri ca in Constituția Italiei exista un articol care nu permite guvernului sa trimita Ucrainei arme pe care sa le foloseasca impotriva unor ținte de pe teritoriul Rusiei, conform agenției ANSA, scrie Agerpres.

Roma se opune ca Ucraina sa foloseasca pe teritoriul Rusiei armele primite. Meloni: „Nu stiu de ce domnul Stoltenberg a spus asa ceva”

20:00, 27.05.2024 - Italia se opune folosirii armamentului furnizat Ucrainei impotriva unor tinte situate pe teritoriul rus, reitereaza sefa guvernului de la Roma, Giorgia Meloni, comentand declaratiile secretarului general al NATO Jens Stoltenberg in favoarea acestei optiuni.

Scholz refuza ca armele oferite Ucrainei de catre Germania sa fie folosite pe teritoriul Rusiei

20:05, 26.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz insista ca armele furnizate de tara sa Ucrainei sa nu fie utilizate impotriva unor obiective de pe teritoriul Rusiei, consemneaza duminica dpa, preluat de Agerpres.

Ucraina ar putea primi o arma SF care ar schimba jocurile pe front. Laserul britanic care distruge o moneda de la peste un kilometru, viitoarea spaima pentru Putin

16:36, 12.04.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a facut declarații vineri sugerand ca Ucraina ar putea beneficia de acest nou tip de tehnologie militara, in special pentru a combate dronele rusești care reprezinta o amenințare constanta pe frontul de est. Este posibil ca aceasta noua arma SF sa ofere…

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?