Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copii australieni, salvaţi dintr-un lagăr sirian. Părinţii erau jihadişti

Publicat:

Opt copii si nepoti ai unor combatanti australieni, defuncti, ai organizatiei jihadiste (SI), au fost scosi dintr-un lagar din Siria, a anuntat luni premierul Australiei, , informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parintii romani, in alerta! Boala care a umplut spitalele de copii

11:00, 26.06.2024 - Peste 700 de copii au ajuns, intr-o singura zi, numai in Bucuresti la spital, cu probleme digestive si toxiinfectii alimentare. Principalele cauze sunt mancarea tinuta in caldura si apa din piscine. Febra si dureri abdominale, la copii Febra, durerile abdominale si varsaturile au adus-o in aceasta dimineata…

Dr. Mihai Craiu, trei precauții majore pe canicula pentru parinții cu copii mici: „Nu trebuie sa faceti asta!”

12:45, 21.06.2024 - Cunoscutul medic pediatru, Mihai Craiu, a facut o lista cu cele trei precauții majore pe canicula care trebuie respectate de parinții cu sugari sau copii mici. „Aveți grija de voi si de copii, pe caldurile acestea extreme”, transmite dr. Craiu.

Svetlana Moisa: „Mulți parinți au o iluzie a siguranței”

06:35, 05.06.2024 - Parinții al caror copil petrece mult timp jucind jocuri pe calculator ar trebui sa analizeze mai intii in ce consta jocul pentru a ințelege impactul posibil al jocurilor. O astfel de opinie a exprimat Svetlana Moisa, coordonatoarea platformei online 12plus.md, dezvoltata de Centrul Național de Prevenire…

Toți parinții trebuie sa știe asta! La ce sa fie atenți cand cumpara jucarii pentru copii: ”In compozitia anumitor produse a fost identificat boraxul”

13:05, 26.05.2024 - Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Ziua Copilului, pe 1 iunie, inspectorii ANPC trag un semnal de alarma. Parinții trebuie sa fie atenți la cateva aspecte atunci cand cumpara jucarii pentru cei mici.

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Anunțul care a starnit isterie. Un restaurant prestigios a venit cu reguli pentru parinții care vin insoțiți de copii

10:50, 03.05.2024 - Este vorba despre un regulament intern care prevede ca cei mici sa nu se ridice de la mese in timpul vizitei pentru a nu "perturba experienta culinara" a celorlalti clienti, asa cum scrie in anunt.

Ioana Stancel ii critica pe parinții care nu-și vaccineaza copii anti-rujeola

21:45, 23.04.2024 - Ioana Stancel, expert in sanatate publica, a afirmat, marti, ca in Romania s-au inregistrat, pana in prezent, 13.000 de cazuri de rujeola, fiind si decese. Ea a precizat ca acoperirea vaccinala in tara noastra este putin peste 80% din populatia generala.„Sunt peste 13.


Ce parere ai despre aceasta stire?