Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONTROVERSE Cum se reorganizează ministerele?

Publicat:
CONTROVERSE Cum se reorganizează ministerele?

In forma Deca, aceasta a pastrat doar auditul și corpul de control, in plus fiind , la care a adaugat Compartimentul de emitere avize The post CONTROVERSE Cum se reorganizeaza ministerele? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROVOCARI ȘI REALIZARI Returo SGR – cat de bine funcționeaza programul garanție – returnare in Romania

10:31, 25.06.2024 - SGR a dovedit ca poate influența pozitiv comportamentul de reciclare al populației The post PROVOCARI ȘI REALIZARI Returo SGR – cat de bine funcționeaza programul garanție – returnare in Romania first appeared on Informatia Zilei .

CONTROVERSE IN COMUNITATEA ȘTIINȚIFICA Somnul curața creierul de toxine

20:01, 07.06.2024 - Utilizand un colorant fluorescent pentru a urmari in timp real procesul de curațare, cercetatorii au observat ca eliminarea toxinelor era redusa cu aproximativ 30% la șoarecii adormiți și cu aproximativ 50% la cei anesteziați. The post CONTROVERSE IN COMUNITATEA ȘTIINȚIFICA Somnul curața creierul de…

ACTORUL FLORIN PIERSIC Florin Piersic a fost mutat de la ATI intr-un salon

16:10, 17.05.2024 - ​Florin Piersic a fost mutat din secția de Anestezie - Terapie Intensiva intr-un salon din Compartimentul septic al Spitalului Foișor, The post ACTORUL FLORIN PIERSIC Florin Piersic a fost mutat de la ATI intr-un salon first appeared on Informatia Zilei .

CRITICI ȘI CONTROVERSE Planul de ofertare a maimuțelor

09:35, 13.05.2024 - Uleiul de palmier, cel mai consumat ulei vegetal din lume, este utilizat intr-o gama larga de produse, de la șampon și sapunuri pana la inghețata. The post CRITICI ȘI CONTROVERSE Planul de ofertare a maimuțelor first appeared on Informatia Zilei .

PROMISIUNI NERESPECTATE Controverse și neindepliniri inainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024

11:15, 16.04.2024 - In ceea ce privește transportul public, promisiunea ca toți posesorii de bilete vor beneficia de calatorii gratuite in ziua competiției nu va fi respectata, contrar a ceea ce s-a afirmat inițial. The post PROMISIUNI NERESPECTATE Controverse și neindepliniri inainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024…

SCANDALUL SPITALULUI SFANTU PANTELIMON Suspiciuni de malpraxis și controverse in sistemul medical

10:15, 15.04.2024 - Cazul reprezinta o provocare etica și morala, alimentand speculații și indoieli cu privire la integritatea și profesionalismul personalului medical. The post SCANDALUL SPITALULUI SFANTU PANTELIMON Suspiciuni de malpraxis și controverse in sistemul medical first appeared on Informatia Zilei .

PROTEST ȘI CONTROVERSE Fenerbahce parasește terenul in protest la Supercupa Turciei

10:55, 08.04.2024 - Ambele echipe au dorit sa imbrace tricouri cu imaginea lui Mustafa Kemal Ataturk in timpul incalzirii, pentru a sarbatori centenarul Republicii Turcia. The post PROTEST ȘI CONTROVERSE Fenerbahce parasește terenul in protest la Supercupa Turciei first appeared on Informatia Zilei .

SERBIA SERBIA: Reintroducerea pedepsei cu moartea in Serbia starnește controverse

10:50, 08.04.2024 - Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, propune reintroducerea pedepsei cu moartea pentru crime impotriva copiilor, o masura ce contrasteaza cu poziția Uniunii Europene care o considera inumana. The post SERBIA SERBIA: Reintroducerea pedepsei cu moartea in Serbia starnește controverse first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?