Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Controlorii de trafic avertizează: traficul pe cer este supraîncărcat. Vineri, recorduri absolute

Publicat:

Controlorii de trafic aerian avertizeaza ca cerul  a devenit neîncapator, pe fondul unui numar record de zboruri. Vineri este considerata cea mai aglomerata zi a anului, operatorii de trafic aerian așteptând sa gestioneze 8.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

MAE avertizeaza romanii care merg in Belgia: Un protest al fermierilor va bloca traficul rutier in Bruxelles

20:55, 03.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe atenționeaza romanii care vor sa mearga in Belgia ca marți va avea loc un protest al fermierilor europeni, care va da peste cap rețeaua rutiera din capitala Bruxelles.

Vladimir Putin pregatește „atacuri fizice” impotriva Occidentului, avertizeaza șeful serviciilor secrete britanice

15:55, 14.05.2024 - Anne Keast-Butler, care a fost numita la conducerea operațiunilor de informații ale Marii Britanii in luna mai a anului trecut, a folosit primul sau discurs important pentru a sublinia amenințarea tot mai mare reprezentata de Kremlin.

Schengen aerian. Peste 70% din traficul total al aeroporturilor romanești sunt catre țarile din acest spațiu

21:15, 01.05.2024 - David Ciceo, presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania, spune ca zborurile catre zonele Schengen reprezinta 70% din traficul total inregistrat pe aeroporturile locale, noteaza Ziarul Financiar.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Iranul a suspendat traficul aerian deasupra capitalei Teheran. Agenția iraniana de știri Mehr a negat ca ar fi publicat astfel de știri

05:30, 11.04.2024 - Iranul a suspendat traficul aerian in spatiul aerian al capitalei Teheran, incepand de la miezul noptii, motivand efectuarea unor "exercitii militare", informeaza agentia semioficiala de presa Mehr din Iran, citand declaratii ale Ministerului iranian al Apararii facute miercuri, informeaza Rador Radio…

Avioanele britanice reiau misiunea de protecție in spațiul aerian al Romaniei

11:36, 10.04.2024 - Marea Britanie a trimis din nou un detașament al RAF (Forțele Aeriene Regale) pentru a asigura protecția spațiului aerian al Romaniei, care face parte din spațiul aerian al NATO. Ministrul Apararii Naționale, Angel Tilvar, și ambasadorul Marii Britanii la București, Excelența Sa Giles Portman, au participat,…

Zece luni consecutive cu recorduri de incalzire. „Lumea va fi pe un teritoriu necunoscut”, avertizeaza climatologii

15:25, 09.04.2024 - Inca un record de crestere a temperaturii la nivel global, al zecelea in ultimele 12 luni, i-a surprins pe cercetatorii in domeniul climei, care spera totusi ca este vorba doar despre o manifestare legata de El Nino, fenomenul genereaza anomalii climatice pe intreaga planeta.


Ce parere ai despre aceasta stire?