Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consorțiul Universitaria se retrage din Coaliția condusă de Alexandru Cumpănașu, după ce acesta a anunțat că va candida la prezidențiale

Publicat:

Consorțiul Universitaria, din care fac parte mai multe universitați din țara, a anunțat, luni, ca nu colaboreaza cu Coaliția Naționala pentru (CNMR), condusa de Alexandru Cumpanașu, și anunța retragerea din CNMR. Decizia vine dupa anunțul privind intenția de a candida la prezidențiale.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, Consorțiul Universitaria anunța retragerea din Coaliția pentru , condusa de Alexandru Cumpanașu.

„Consorțiul Universitaria nu colaboreaza cu Coaliția Naționala pentru . Astfel, universitațile membre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Lazarus anunța ca Șoșoaca va candida la prezidențiale: George Simion lua trei ani de pușcarie pentru ce a facut

17:00, 21.06.2024 - Diana Șoșoaca se inscrie in cursa pentru alegerile prezidențiale. E anunțul facut de fosta senatoare, aleasa pe 9 iunie europarlamentar. Șoșoaca spune ca va candida la alegerile prezidențiale fiindca s-a saturat de ceea ce ea numește mizerie!

VIDEO Raspunsul tipic de politician dat de Ciolacu unui suporter care l-a intrebat daca va candida la prezidențiale

14:00, 17.06.2024 - Romania debuteaza la Campionatul European din 2024, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, intr-un meci cu Ucraina. La partida se va disputa pe stadionul celor de la Bayern Munchen va fi prezent și premierul Marcel Ciolacu. Inaintea meciului, el a facut o baie de mulțime in centrul orașului Munchen.

Mihai Tudose anunța 'potențialul candidat PSD' la prezidențiale: 'La noi nu funcționeaza cu impinsul pe scari'

14:55, 11.06.2024 - Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a declarat mați, la B1Tv, ca in prezent, Marcel Ciolacu este potentialul candidat al partidului la alegerile prezidentiale.„Poate la mine la partid functioneaza mai bine democratia decat in alta parte. Este vorba despre o decizie colectiva.

Dosar al DNA Constanta: Tribunalul Bucuresti anunta ziua pronuntarii in dosarul lui Alexandru Cumpanasu, fost candidat la alegerile prezidentiale!

17:05, 19.05.2024 - Alexandru Cumpanasu, fost candidat la functia de Presedinte al Romaniei la ultimele alegerile prezidentiale, este suspectat de participatie improprie in forma instigarii la folosirea sau prezentarea cu rea credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat…

Marcel Ciolacu, convins ca Mircea Geoana va candida la alegerile prezidentiale: "Credeam ca se ocupa de razboaie, nu de lansari de carti"

10:25, 13.05.2024 - Marcel Ciolacu este convins ca Mircea Geoana va candida la alegerile prezidentiale din acest an. Premierul a declarat in direct la Antena 3 CNN in cadrul emisiunii Subiectiv faptul ca el credea ca Mircea Geoana se ocupa cu razboaiele, nu cu lansari de car

Un fost ministru de Externe anunța ca va candida independent, la alegerile prezidențiale

21:25, 22.04.2024 - Ex-ministru al Afacerilor Externe și Integrarii Europene, Tudor Ulianovschi a anunțat ca va candida la funcția de Președinte al Republicii Moldova la alegerile din tomna acestui an. Declarațiile au fost facute in cadrul emisiunii Puterea a Patra. „Dupa multe discuții pe care le-am avut in RM cu cetațenii…

(video) Chicu anunța ca va candida la prezidențiale: „Voi cere susținerea partidului, dar am concurenți”

22:15, 16.04.2024 - Fostul premier Ion Chicu va candida la alegerile prezidențiale din toamna. Anunțul a fost facut in cadrul emisiunii Rezoomat. Chicu a menționat ca va cere susținerea partidului, dar are concurenți, care nu sunt din partid.

Gheorghe Valentin Rotar anunța ca va candida pentru un nou mandat la funcția de primar al Blajului, din partea PNL

17:46, 01.04.2024 - Gheorghe Valentin Rotar anunța ca va candida pentru un nou mandat la funcția de primar al Blajului, din partea PNL Gheorghe Valentin Rotar anunța ca va candida pentru un nou mandat pentru funcția de primar al Blajului, din partea PNL. Acesta explica de ce a luat aceasta decizie și prezinta echipa. …


Ce parere ai despre aceasta stire?