Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consiliu NATO-Rusia. Tensiuni pe tema Tratatului INF şi manevrelor Alianţei în Norvegia

Publicat:

Ambasadorii urmeaza sa se intalneasca la Bruxelles, la sediul central al blocului militar occidental, miercuri, la 31 octombrie, in cadrul unui Consiliu NATO-Rusia - principalul lor for de dialog, a precizat Alianta.

NATO si-a suspendat cooperarea practica cu Rusia in 2014, dupa ce Moscova a anexat Penisnula ucraineana Crimeea, insa a pastrat deschise canale in vederea unor reuniuni de acest tip si unei cooperari intre militari.

Consiliul NATO-Rusia s-a reunit de opt ori in ultimii doi ani, insa stabilirea ordinii de zi s-a dovedit o provocare.

Nicio ordine de zi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg, despre vizita lui Viktor Orban in capitala Rusiei: „Nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria sa tara”

15:35, 05.07.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a declarat vineri, la Bruxelles, ca premierul ungar Viktor Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara. Șeful NATO precizeaza ca Orban a informat Alianta in avans despre vizita sa in capitala Rusiei.

Rusia a convocat-o pe ambasadoarea americana la Moscova dupa atacul cu rachete ATAMCS asupra Sevastopolului

16:01, 24.06.2024 - Ministerul rus de Externe a convocat-o luni pe ambasadoarea americana la Moscova in semn protest dupa un atac ucrainean cu rachete ATACMS asupra orasului-port Sevastopol din Crimeea, duminica, in urma caruia ar fi fost ucise patru persoane și ranite peste 150, relateaza AP.

Armenia a anunțat ca va parasi alianța militara cu Rusia. Pașinian: „Membrii alianței planuiesc un razboi impotriva noastra”

08:31, 14.06.2024 - Armenia se va retrage in mod oficial din alianța militara a Rusiei, a anunțat saptamana aceasta premierul țarii, in timp ce tensiunile cu Moscova continua sa creasca, potrivit Politico, citat de Digi24.ro .

Tarile UE au aprobat luni o lege care impune limite ale emisiilor de metan pentru importurile de petrol si gaze din Europa, incepand cu 2030

06:55, 28.05.2024 - Metanul este componenta principala a gazelor naturale arse in centralele electrice si pentru incalzirea locuintelor. Este, de asemenea, a doua cea mai mare cauza a schimbarilor climatice, dupa dioxidul de carbon, si alimenteaza incalzirea globala atunci cand scapa in atmosfera din conductele si infrastructura…

Rusia anunța ca Ucraina a atacat Crimeea cu rachete americane ATACMS/ Video

10:50, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea (aflata sub ocupatie rusa – n.r.), a anuntat sambata dimineata Ministerul Apararii rus, informeaza dpa. Amploarea…

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

Lavrov anunța ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace: „Discutiile cu Zelenski sunt un nonsens din multe motive”

20:26, 19.04.2024 - Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, a declarat vineri, 19 aprilie, ca Moscova nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, informeaza Agerpres preluand agentia spaniola de presa EFE."Spre deosebire de istoria de la Istanbul (negocierile ruso-ucrainene…


Ce parere ai despre aceasta stire?