Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consilierii PNL Claudiu Voicu si Mihai Taranu au fost dati afara din partid!

Publicat:

"Dupa o analiza a activitatii si actiunilor consilierilor PNL de la si Țaranu Mihai de la Organizatia Oraseneasca Patarlagele, am decis sa propun excluderea acestora in al PNL Buzau.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anvelopa unei mașini a luat foc, incendiul s-a extins in afara șoselei: Traficul este blocat, pe DN2

18:30, 10.06.2024 - Anvelopa unei mașini a luat foc in mers, iar incendiul s-a extins in afara șoselei, intr-un lan de grau. Incidentul s-a produs luni, pe DN 2, in județul Buzau. Traficul in zona este blocat.

O zi dedicata copiilor s-a transformat intr-o pomana de partid pentru adulți: Muzica, mici și bere!

10:20, 04.06.2024 - O zi dedicata copiilor s-a transformat intr-o pomana de partid pentru adulți la Balta Alba, in județul Buzau. Echipa Ziarului Puterea a fost prezenta la evenimentul organizat de primarie cu doar o saptamana inaintea alegerilor locale, unde muzica, micii și berea au fost vedetele zilei. In intreaga istorie…

PNL Suceava: ” In afara de critica, pozat cu oameni importanți din partid, domnule Gheorghe Șoldan, mai muncim și noi ceva, sau jucam doar la cacealma?”

18:11, 29.05.2024 - Liberalii suceveni i-au raspuns astazi candidatului PSD la șefia Consiliului Județean, deputatul George Șoldan, la repetatele critici pe care acesta le-a lansat președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur. ”Gheorghe Șoldan, candidatul aproape minor, bate iarași din picior și…

Se anunța surprize mari! AUR anunța diverși 'infiltrați' in partid: 'S-au detonat in ultimele zile'

12:40, 01.05.2024 - Se anunța surprize mari! AUR anunța diverși 'infiltrați' in partid: 'S-au detonat in ultimele zile'AUR Buzau a reactionat miercuri dupa retragerea neasteptata a candidatului sau Elena Nastasoiu din cursa pentru Primaria municipiului Buzau si de pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Accident cu trei autovehicule implicate, pe E85

14:40, 19.04.2024 - Un accident rutier in care sunt implicate trei autovehicule s-a produs, astazi, pe DN2 E85, in afara localitații Spataru, anunța IPJ Buzau. Trafic dirijat pe DN2E85, in afara localitații Spataru, accident rutier. Din primele date ar fi vorba de o coliziune intre 3 autovehicule implicate. La acest moment…

PAS a dat-o afara din partid pe Victoria Cazacu, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport

12:20, 03.04.2024 - Biroul Permanent Național al PAS a exclus-o din partid pe Victoria Cazacu, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport. Totodata, PAS ii cere parlamentarei sa-și depuna mandatul.

PAS a dat-o afara din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport

12:15, 03.04.2024 - Biroul Permanent Național al PAS a exclus-o din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport. Totodata, PAS ii cere deputatei sa-și depuna mandatul.


Ce parere ai despre aceasta stire?