Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Confruntări la Benghazi: Cel puțin nouă persoane au murit, iar alte 49 au fost rănite

Publicat:

Cel puțin noua persoane au murit, iar alte 49 au fost ranite, luni, in timpul confruntarilor ce au avut loc la Benghazi intre armata libiana și gruparea jihadista , a anunțat Guvernul, citat de AFP.

Confruntarile s-au soldat cu noua morti si 49 de raniti”, a declarat ministrul interimar de , dand citire unui comunicat al Guvernului.

Acesta indeamna locuitorii din Benghazi sa ramana calmi si sa colaboreze cu fortele de ordine, subliniind ca autoritatile au adoptat dat toate dispozitiile pentru restabilirea ordinii in oras.

Guvernul…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua persoane au murit și alte doua au fost ranite, dupa un accident grav in Buzau. Imaginile sunt șocante / FOTO

12:46, 07.07.2024 - Accident grav in Buzau! Doua persoane au murit și alte doua au fost ranite, dupa ce mașinile lor s-au ciocnit. Impactul a fost atat de puternic, incat bucațile de mașina au ajuns chiar și pe partea carosabila. Tragedia a avut loc duminica dimineața.

Explozie intr-un restaurant din Turcia! Mai multe persoane au murit

18:10, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si au pierdut viata si numeroase au fost ranite duminica intr o explozie cauzata de scurgere de gaz intr un un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP.Patru dintre concetatenii nostri si au pierdut viata si un numar semnificativ de persoane…

Cel puțin 14 persoane au murit intr-un incendiu la un bloc din orasul vietnamez Hanoi

13:55, 24.05.2024 - Cel putin 14 persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un incendiu care a devastat un bloc de apartamente din centrul orasului Hanoi. Incendiul a fost puternic, cu mai multe explozii, a indicat agentia de stiri Vietnam News. Dupa cateva ore, bilantul victimelor indica cel putin 14 morti si…

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Coincidența sinistra: Cel puțin 19 oameni au murit in doua accidente in care au fost implicate microbuze

07:41, 21.05.2024 - Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in Peru in doua accidente de microbuz, au anuntat luni autoritatile locale, relateaza AFP.Zece persoane au murit si 16 au fost ranite intr-o coliziune cu o remorca-tractor in regiunea Pasco (centru) luni dimineata, in timp ce alte noua persoane au murit si sase…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.


Ce parere ai despre aceasta stire?