Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Confruntări intense în apropiere de Sirt, unul dintre ultimele bastioane ale lui Muammar Gaddafi.

Publicat:

Confruntarile violente continuau duminica la est de orasul Sirt, la circa 50 de kilometri de oras, unul dintre ultimele bastioane controlate de liderul libian , relateaza AFP, potrivit Mediafax. Fortele noilor autoritati libiene si sustinatorii lui Kadhafi sunt implicati in atacuri cu rachete, potrivit corespondentul AFP aflat in zona. "Am avansat mult incepand de ieri. Ne-au atacat cu rachete, dar noi am raspuns si castigam teren", a afirmat unul dintre comandantii fortelor ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendii de padure intense in Israel, izbucnite la scurt timp dupa tirurile de rachete si drone din Liban

06:30, 04.06.2024 - Autoritatile israeliene se luptau marti cu incendii de padure intense in nordul tarii, izbucnite la scurt timp dupa tirurile de rachete si drone din Libanul vecin, ceea ce a fortat evacuarea partiala a unui oras, relateaza AFP, citat de news.ro.

Sirski: Fortele ruse s-au „impotmolit” la Vovceansk. Lupte intense in trei zone-cheie pe frontul de est

14:50, 24.05.2024 - Fortele ruse s-au „impotmolit” in luptele de strada in localitatea Vovceansk, in regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, a afirmat vineri comandantul-sef al armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, care a informat totodata despre lupte intense in trei zone-cheie de pe frontul de est, informeaza AFP.

Rușii au atacat Ucraina cu zeci de rachete și drone care au ajuns pana in vest, la Liov. Polonia a ridicat avioanele de vanatoare

11:25, 08.05.2024 - Forțele ruse au atacat Ucraina cu 55 de rachete de diferite tipuri și 21 de drone kamikaze in noaptea de marți spre miercuri. Bombardamentele au lovit și doua instalații critice de infrastructura energetica din regiunea Liov, din vestul țarii. Polonia a ridicat avionele de lupta de la sol din cauza…

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

07:51, 28.04.2024 - Fortele de aparare ucrainene au respins, sambata, 59 de atacuri inamice in cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relateaza ukrinform.net, citata de News.ro.

Confruntari armate in Myanmar reluate intre rebeli și forțele juntei militare

10:45, 20.04.2024 - Confruntarile armate dintre forțele juntei militare din Myanmar și rebelii etnici par sa fi reizbucnit in apropierea unei localitați de langa frontiera cu Thailanda, dupa o perioada de o saptamana de calm relativ, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania.

Israelul a fost atacat de Iran cu sute de drone si rachete

09:06, 14.04.2024 -   Iranul a lansat peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt. Fortele de Aparare ale Israelului au confirmat ca Iranul a lansat rachete balistice in cadrul atacului sau. Potrivit rapoartelor externe,…

O nava purtatoare de rachete ruseasca a luat foc in apropiere de Kaliningrad VIDEO

20:45, 08.04.2024 - Nava ruseasca purtatoare de rachete Serpuhov, care era andocata in largul exclavei Kaliningrad din Marea Baltica, a fost incendiata luni, au afirmat serviciile de informații militare ucrainene.

Ucraina anunta ca a doborat toate cele 13 drone lansate de Rusia

10:10, 05.04.2024 - Fortele aeriene ucrainene au doborat toate cele 13 drone folosite in atacul lansat de Rusia in cursul noptii asupra regiunilor din sudul tarii, a anuntat vineri armata ucraineana.Rusia a folosit, de asemenea, doua rachete S-300/S-400 si trei rachete balistice Iskander-M in atacuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?