Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Condiţiile de călătorie în Ucraina rămân neschimbate. Anunţul Poliţiei de Frontieră

Publicat:

Politia de Frontiera informeaza ca cetatenii , detinatori ai pasapoartelor simple (non-biometrice), pot traversa frontiera moldo-ucraineana fara a intampina probleme. Potrivit oamenilor legii, nu exista restrictii de circulatie la frontiera cu Ucraina in baza acestui tip de document.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

21 de straini nu au putut intra in Moldova: Motivele invocate de Poliția de Frontiera

11:50, 26.06.2024 - In ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova au inregistrat un flux de circa 60 de mii de traversari. Majoritatea, aproximativ 30 de mii, au fost inregistrate pe sensul de ieșire din țara.

Mai mulți romani au incercat sa plece cu avionul din țara, deși nu indeplineau condițiile legale

14:05, 24.06.2024 - Au fost descoperiți mai multi cetateni care au incercat sa iasa aerian din tara deși nu indeplineau condițiile legale. Printre aceștia au fost depistați copii neinsoțiți sau fara documente justificative dar și cetațeni romani adulți care aveau documentele anulate, transmite Poliția de Frontiera.

De ce documente de calatorie ai nevoie daca pleci cu copilul din țara. Precizarile Poliției de Frontiera

15:10, 17.06.2024 - Poliția de Frontiera a venit cu clarificari privind ieșirea din Romania cu un copil, avand in vedere ca se apropie vacanța de vara și tot mai mulți parinți vor sa calatoreasca in strainatate alaturi de micuțul lor.

In ce condiții pot calatori minorii in strainatate. Poliția de Frontiera: „Certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie”. Care sunt actele necesare pentru a pleca in vacanța.

15:45, 16.06.2024 - Care sunt conditiile de calatorie pentru parinții care vor sa plece cu copii minori in strainatate, in condițiile in care vacanța de vara este tot mai aproape? Lista actelor necesare pentru a pleca in vacanța.

Poliția de frontiera: Atentie la documentele de calatorie ale copiiilor

11:40, 16.06.2024 - Avand in vedere ca se apropie vacanta de vara, iar in aceasta perioada multi parinți calatoresc impreuna cu copiii in afara granitelor tarii, Politia de Frontiera... The post Poliția de frontiera: Atentie la documentele de calatorie ale copiiilor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Susținatori ai oligarhului fugar Ilan Șor s-au imbrancit cu angajați ai aeroportului din Chișinau in timp ce se intoarceau de la Moscova | VIDEO

21:20, 11.06.2024 - Un grup de persoane care se intorceau de la Moscova, unde participasera la un eveniment al blocului politic prorus „Victoria”, condus de oligarhul fugar Ilan Sor, a provocat scandal marti, 11 iunie, pe Aeroportul International din Chisinau, s-au imbrancit cu angajati si au scandat lozinci impotriva…

Fragmente de drona, descoperite in Republica Moldova. Accesul in zona a fost restricționat

07:20, 07.04.2024 - Fragmentele sunt in prezent analizate de specialiști, precizat spus polițistul de frontiera. Autoritațile din Republica Moldova nu au pentru moment informații despre ziua in care drona s-a prabușit.Fragmentele ei au fost gasita in jurul orei 14.15. iar autoritațile „au venit imediat la fața locului”,…

Fragmente de drona au fost gasite in sudul Republicii Moldova, langa granița cu Ucraina

18:45, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone au fost gasite in Republica Moldova pe teritoriul raionului inveciat cu regiunea Odesa din Ucraina, se anunta pe site-ul Poliției de Frontiera a Republicii Moldova, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?