Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concursul “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască” şi-a desemnat câştigătoarele celei de-a X-a ediţii

Publicat:

Concursul “Cel mai bun cozonac de casa. Cea mai buna pasca” si-a desemnat castigatoarele celei de-a X-a editii in Eveniment /

14 cozonaci si 4 pasti au intrat in cea de-a X-a editie a concursului “Cel mai bun cozonac de casa. Cea mai buna pasca”, organizat, anual, de Primaria Alexandria, inaintea sarbatorilor Pascale.

Competitia s-a desfasurat la din incinta Casei de , vineri, 30 martie 2018, iar produsele din concurs au fost analizate de un juriu format din specialisti in industria alimentara, dar si din castigatoarele editiei precedente.

Membrele

Citeste articolul mai departe pe ziarulteleormanul.ro…  

Sursa articol: ziarulteleormanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei elevi, de la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, rezultate excelente la Concursul de traduceri literare și de specialitate: Au obținut Premiul I și doua premii III

15:01, 05.06.2024 - Trei elevi, de la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, rezultate excelente la Concursul de traduceri literare și de specialitate: Au obținut Premiul I și doua premii III Trei elevi, de la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, rezultate excelente la Concursul de traduceri…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

PREMII ELEVI EMINESCU Luca Mureșan a obținut Premiul I și medalia de AUR la Olimpiada Naționala de Informatica

11:35, 26.04.2024 - Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare a fost reprezentat cu onoare la  Olimpiada Naționala de Informatica, pentru gimnaziu, desfașurata la Iași in perioada 22-26 aprilie. The post PREMII ELEVI EMINESCU Luca Mureșan a obținut Premiul I și medalia de AUR la Olimpiada Naționala de Informatica…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?