Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concurenţă fără precedent pentru al optulea continent INFOGRAFIC

Publicat:

GEOLOGIE La scurt timp dupa ce specialistii sud-africani au demonstrat existenta continentului Mauritia, scufundat in , americanii scot la lumina continentul Zeelandia, aflat la est de Australia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se cutremura Coaliția. Ciolacu, atac fara precedent la Ciuca: „Onoarea nu e doar pe panouri”

14:06, 27.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, joi, despre neințelegerile din coaliția de guvernare cauzate de nehotararea partidelor cu privire la data la care vor avea loc alegerile prezidențiale din acest an. Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa lui Nicolae Ciuca și a declarat ca ”onoarea nu poate fi…

Ciolacu: Cazul Coldea a creat un precedent. Institutia din care a facut parte si statul roman au de suferit

00:05, 07.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi seara, la Antena 3, ca dosare precum cel in care sunt anchetati generalii Florian Coldea si Dumitru Dumbrava afecteaza institutia din care cei doi au facut parte, dar si credibilitatea statului roman. Ciolacu mai spune ca va ridica in CSAT problema legislatiei…

Ce salariu are Macron. Fișa cu venitul lunar al președintelui Franței a fost publicata intr-un gest fara precedent

14:01, 19.05.2024 - Emmanuel Macron a fost nevoit sa faca public salariul lunar pe care il caștiga in calitate de președinte al Franței, scrie 7sur7. Daca remunerația șefului statului era deja cunoscuta, publicarea acestei fișe de salariu este fara precedent, relateaza presa franceza.

Ciuca, despre concurența PNL - PSD in teritoriu: 'Nu le-aș numi atacuri'

11:25, 13.05.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, la sediul central al partidului, ca in opinia sa intre liberali și social-democrați nu au fost, de la inceputul campaniei electorale, „atacuri” in localitațile unde au candidați separați, ci se desfașoara „o competiție” in limite normale.

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Agenție de Munca obligata sa achite subvențiile pentru firmele care angajeaza șomeri. Decizia fara precedent a instanței

14:35, 23.04.2024 - AJOFM Galați nu a platit subvenția unei societați pe motiv ca banii se achita in limita sumelor aprobate in bugetul asigurarilor pentru șomaj. Judecatorii au stabilit insa ca la subvenție au dreptul toate firmele care indeplinesc condițiile și depun o cerere in termenul legal.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Andreea Lozinca, poveste impresionanta de viața. I-a fost amputat un picior, dupa un accident cu scuterul: „Am facut 15 operații” / VIDEO

22:26, 16.04.2024 - Andreea Lozinca are o poveste impresionanta de viața. Concurenta a suferit o amputație de picior, in urma unui accident cu scuterul pe care l-a avut la 16 ani. Jurații au ramas fara cuvinte in fața tinerei care și-a facut apariția in platou.

Israel ia masuri fara precedent de teama Iranului: Anunț de ultima ora de la autoritați

22:21, 13.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata inchiderea scolilor din motive de securitate pe fondul amenintarilor Iranului cu represalii dupa un atac mortal la inceputul lunii aprilie impotriva consulatului iranian de la Damasc, pe care Teheranul il atribuie Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?