Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concurenţă chineză în cursa pentru automobilele electrice la Salonul auto din Munchen

Publicat:

Constructorii auto europeni trebuie sa isi dovedeasca abilitatea de a concura cu noii jucatori asiatici in era automobilelor electrice, la toate capitolele, incepand de la produse pana la strategii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza in USR - Elena Lasconi are concurența serioasa in cursa pentru prezidențiabilul partidului

19:40, 27.06.2024 - Joi a fost ultima zi in care membrii USR care doresc sa candideze intern pentru desemnarea candidatului la prezidentiale si-au putut depune aplicatia online. Comisia Electorala a analizat, in aceasta dupa-amiaza, cele trei dosare depuse si le-a admis. Prin urmare, in cursa interna pentru o candidatura…

Taxe vamale suplimentare pentru mașinile electrice importate din China

08:30, 13.06.2024 - Taxe vamale Comisia Europeana a anunțat oficial, miercuri, ca va impune taxe vamale suplimentare de pana la 38% pentru vehiculele electrice importate din China, incepand cu data de 4 iulie, daca nu va ajunge la alte soluții dupa discuțiile cu autoritațile chineze. Noile taxe sunt motivate prin subventiile…

Nio se extinde in Orientul Mijlociu: Compania chineza de mașini electrice patrunde pe noi piețe

12:45, 08.06.2024 - Compania chineza de masini electrice Nio intentioneaza sa se extinda in Orientul Mijlociu in acest an, a declarat CEO-ul William Li, intr-o convorbire privind veniturile, intr-un moment in care producatorii rivali isi sporesc amprenta globala, transmite CNBC.

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Rivalul chinez al Tesla, Nio, a lansat o noua marca si o masina mai ieftina cu 4.000 de dolari fata de Model Y

06:55, 16.05.2024 - Livrarile primei sale masini Onvo, SUV-ul L60, vor incepe in septembrie, a spus compania. Prevanzarile au inceput dupa evenimentul de lansare de miercuri. CEO-ul Nio, William Li, a spus ca se asteapta ca Onvo sa inceapa sa-si vanda masinile in strainatate la un moment dat, dar nu a specificat cand,…

SUA aplica tarife vamale de 100% pentru automobilele electrice din China

14:05, 14.05.2024 - Casa Alba a anuntat marti o crestere semnificativa a tarifelor vamale aplicate pentru produse chineze cu o valoare de 18 miliarde de dolari, in ideea de a proteja companiile si muncitorii americani.

S-a declanșat o „cursa pe viața și pe moarte” care va transforma cu totul cea mai mare piața a mașinilor electrice din lume

07:05, 26.04.2024 - O „cursa pe viața și pe moarte” s-a declanșat in cea mai mare piața a mașinilor electrice din lume, scrie CNN. Urmatoarele luni vor fi cruciale pentru producatorii din China, iar mulți dintre ei nu vor supraviețui mediului tot mai competitiv.

Concurența din China și mașinile electrice schimba piața auto germana. Migrație in masa spre domeniul apararii

10:46, 21.04.2024 - Producatorii auto din Germania sunt in criza, atat din cauza concurenței din China, cat și a evoluției mașinilor electrice, ceea ce face ca mii de lucratori cu inalta calificare sa migreze.


Ce parere ai despre aceasta stire?