Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concert Robert Turcescu & Casa Presei, la Cafeneaua artiştilor. Intrarea este liberă

Publicat:


Desi pare acaparat de jobul sau in televiziune, Robert Turcescu are timp si de muzica. Jurnalistul va reveni la Buzau dupa numai sapte luni, cu un concert gazduit de Cafeneaua artistilor. 
Spectacolul va incepe la ora 22.00 iar intrarea este libera. Organizatorii pun la dispozitie un numar telefon, pentru rezervari: 0746.774.020.
a fost infiintata in 2010 si avea sa debuteze in emisiunea „”. Despre acest proiect, Robert Turcescu marturisea ca nu este un moft sau o intamplare, ci, dimpotriva, componentii se intalnesc saptamanal la repetitii.
Dintre…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Iureș urca pe scena ieșeana cu spectacolul „Rosto”, in cadrul SFR 15

11:11, 18.06.2024 - Marcel Iureș urca pe scena ieșeana cu spectacolul „Rosto”,  in cadrul SFR 15  Organizatorii festivalului Serile Filmului Romanesc (SFR) anunța un nou eveniment special in cadrul ediției aniversare SFR 15, programata in perioada 31 iulie – 4 august 2024, in capitala Moldovei, la Iași. Actorul Marcel…

Concert de Ziua Copilului, in pericol - Erika Isac și alți artiști, amenințați cu moartea

17:25, 01.06.2024 - Artiștii invitați la concertul de Ziua Copilului de la Medgidia au primit mesaje de amenințare cu moartea. Ei au depus plangere la Poliție. Organizatorii evenimentului au decis sa intareasca securitatea.Spectacolul este organizat sambata de Primaria Municipiului Medgidia.

Fanii muzicii rock vor putea urmari filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW in luna iunie, in reteaua de cinematografe Happy Cinema.

23:56, 21.05.2024 - Luna iunie vine cu o veste buna pentru fanii muzicii rock: filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW poate fi urmarit la cinematografele Happy Cinema din Buzau, Bistrita, Bacau, Botosani si la Gradina de vara Herastrau. Trupa suedeza de rock teatral premiata cu GRAMMY, senzatia globala GHOST, are aproape…

Delegația Ucrainei la Eurovision, amendata de organizatorii concursului: Ce a incalcat

14:01, 15.05.2024 - Organizatorii concursului Eurovision au amendat delegația ucraineana pentru ca membrii acesteia au purtat tricouri cu mesajul „Free Azovstal Defenders” („Eliberați-i pe aparatorii de la Azovstal”) in timpul evenimentului, a declarat artista ucraineana Alyona Alyona intr-o postare pe Instagram publicata…

Incident misterios la Eurovision - un concurent nu a participat la repetiții inainte de marea finala / Cazul este investigat de EBU

19:25, 10.05.2024 - Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala.

Incident misterios la Eurovision. Un concurent nu a participat la repetiții

19:25, 10.05.2024 - Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala.

Eurovision 2024: Olandezul Joost Klein nu a participat la repetiții. EBU investigheaza „un incident in care a fost implicat”

19:20, 10.05.2024 - Eurovision 2024. Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala, scrie observatornews.ro .

Organizatorii garanteaza masuri de securitate ‘vizibile’

10:50, 18.04.2024 - Malmo, al treilea oras ca marime din Suedia, a declarat miercuri ca este pregatit sa gazduiasca un Eurovision sub supraveghere cu masuri de securitate “vizibile” la inceputul lunii mai. Participarea Israelului la concurs a starnit proteste, in timp ce razboiul din Gaza intra in cea de-a saptea luna.…


Ce parere ai despre aceasta stire?