Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comuniștii au vrut să-i demită pe Ciocan și Urechean. Ce au decis deputații

Publicat:

Fracțiunea parlamentara a PCRM a solicitat punerea pe ordinea de zi a Parlamentului demiterea conducerii și a președintelui Curții de Conturi, informeaza UNIMEDIA. Deputatul PCRM, , a declarat ca fara demiterea lui , nu pot fi desfașurate alegeri libere și corecte, iar președintele Curții de Conturi, trebuie demis pentru ca nu au fost folosite parghiile legale pentru supravegherea situației din sistemul bancar.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Curtea de Conturi are un nou membru: Natalia Trofim a depus juramantul

13:31, 04.07.2024 - Parlamentul a numit un nou membru al Curții de Conturi. Deputații au aprobat numirea Nataliei Trofim in respectiva funcție. Un proiect de hotarare care prevede acest lucru a fost votat de 71 de deputați,in cadrul ședinței de astazi a Parlamentului.

(live) Parlamentul, in ședința: Deputații urmeaza sa numeasca un membru la Curtea de Conturi

10:15, 04.07.2024 - Deputații s-au intrunit astazi, 4 iulie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte, printre care și cel cu privire la numirea unui membru la Curtea de Conturi.

(stop cadru) Novac catre Nantoi: Sunteți total deplasat și nesimțit. Fracțiunea voastra de ani buni „гонит лысого, так гоните этого лысого”

14:06, 27.06.2024 - Replici controversate in limba rusa in plenul Parlamentului. Deputatul BCS, Grigore Novac, l-a facut pe Oazu Nantoi „total deplasat și un nesimțit” chiar in plenul Parlamentului, dupa ce ultimul nu și-a mai cerut scuze pentru declarația scandaloasa despre femeile din Moldova. „Bаша фракция несколько…

Iurie Ciocan: Votul prin corespondența creeaza mai multe riscuri

11:25, 04.06.2024 - Aplicarea votului prin corespondența la urmatorul scrutin electoral poarta cu sine o serie de riscuri. Declarațiile au fost facute de fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, in cadrul unui interviu de la N4. {{748264}}”Sub aspect juridic lucrurile pentru mine sint clare. Sper…

Viorel Chetraru ramine membru al Curții de Conturi

11:06, 17.05.2024 - Deputații au respins astazi numirea Raisei Cotorobai in funcția de membru al Curții de Conturi, pe un termen de 5 ani. Aceasta a fost declarata ciștigatoare a unui concurs public organizat de Curte, dar a acumulat doar doua voturi in Parlament. Potrivit prevederilor Legii privind organizarea și funcționarea…

Se cere demisia ministrului Sanatații: „Rafila și-a batut joc de banii publici”

16:15, 02.05.2024 - Uniunea Salvați Romania (USR) il acuza pe ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, ca risipește banii publici pe medicamente care apar doar in hartii și pe echipamente platite dar nepuse in funcțiune, citand un raport Curții de Conturi, și cere demisia imediata a sa.

Infiintarea unei comisii speciale pentru controlul executiei bugetelor anuale ale Curtii de Conturi - respinsa

15:30, 22.04.2024 - Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a respins, luni, hotararea privind instituirea Comisiei comune speciale a Parlamentului pentru controlul executiei bugetelor anuale ale Curtii de Conturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?