Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COMUNICAT DE PRESĂ Roboțeii de la Poșta Română și revoluția digitalizării

Publicat:

In paralel cu digitalizarea serviciilor, Poșta Romana va continua sa ofere opțiuni tradiționale de plata la ghișeele poștale The post COMUNICAT DE PRESA Roboțeii de la Poșta Romana și revoluția digitalizarii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

COMUNICAT DE PRESA Controale și masuri in perioada 12-19 iulie 2024

13:00, 22.07.2024 - Pentru orice fel de sesizare, reclamație in domeniul sanitar veterinar și pentru siguranța alimentului, va rugam sa apelați CALL CENTER, la numarul de telefon 0800826787 The post COMUNICAT DE PRESA Controale și masuri in perioada 12-19 iulie 2024 first appeared on Informatia Zilei .

Posta Romana: Roboteii de la Posta Romana si revolutia digitalizarii

11:00, 10.07.2024 - Posta Romana continua trendul digitalizarii oferind optiunea de plata self service, in diverse subunitati postale din Bucuresti. Astfel, roboteii moderni faciliteaza achitarea facturilor si a taxelor, fara a mai fi nevoie de interactiunea directa cu personalul postal, transmite un comunicat din partea…

COMUNICAT DE PRESA Poșta Romana intermediaza o noua ediție a Programului de titluri de stat Tezaur

14:26, 08.07.2024 - Veniturile de persoanele fizice rezidente din subscrierea și deținerea titlurilor de stat sunt venituri neimpozabile. The post COMUNICAT DE PRESA Poșta Romana intermediaza o noua ediție a Programului de titluri de stat Tezaur first appeared on Informatia Zilei .

ACȚIUNE DE CONTROL Comunicat de presa

14:50, 27.06.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare a efectuat o acțiune de control, ca urmare a unei sesizari din partea unui consumator The post ACȚIUNE DE CONTROL Comunicat de presa first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA CJPC Satu Mare a desfașurat acțiuni de control

16:00, 25.06.2024 - Operatorii economici trebuie sa ințeleaga importanța depozitarii in condiții optime a apei și bauturilor racoritoare și respectarea indicațiilor date de producator The post COMUNICAT DE PRESA CJPC Satu Mare a desfașurat acțiuni de control first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA Stimulente pentru angajarea elevilor si studentilor pe perioada vacantei

15:16, 18.06.2024 - Pentru obținerea de informații suplimentare, angajatorii interesati se pot adresa  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Satu Mare, str.Ion Ghica nr.36 The post COMUNICAT DE PRESA Stimulente pentru angajarea elevilor si studentilor pe perioada vacantei first appeared on Informatia Zilei…

COMUNICAT DE PRESA Misiuni desfașurate in contextul electoral in județul Satu Mare

13:25, 10.06.2024 - Mulțumim tuturor efectivelor implicate care și-au indeplinit cu profesionalism misiunile pe parcursul perioadei electorale, și in special in ziua alegerilor. The post COMUNICAT DE PRESA Misiuni desfașurate in contextul electoral in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

INFORMAȚII DESPRE ALEGERILE LOCALE Comunicat de presa privind alegerile din 9 iunie 2024

08:05, 13.05.2024 - Comunicat de presa privind numerotarea și actualizarea sediilor secțiilor de votare din țara, organizate cu ocazia alegerilor din 9 iunie 2024 The post INFORMAȚII DESPRE ALEGERILE LOCALE Comunicat de presa privind alegerile din 9 iunie 2024 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?