Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COMPLEX DE LUX! Naţionala de fotbal a Franţei a inaugurat o nouă baza de pregătire

Publicat:

Nationala de fotbal a Frantei a inaugurat o noua baza de pregatire.

Nationala de fotbal a Frantei a inaugurat o noua baza de pregatire. Complexul este unul modern si dispune de terenurii de antrenament, hotel, bazin si sala de fitness.

La ceremonia de inaugurare au asistat  oficialii Federatiei de fotbal, dar si antrenorul nationalei .

"Terenurile de antrenament sunt foarte bune, ne-am imbunatațit zona de recuperare, avem un teren sintetic, doua sali pentru lectii de teorie si un centru medical", a declarat selectionerul Frantei.

La…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

L'Equipe, reacție incredibila despre Romania, posibila adversara a Franței la Euro: „Implacabila, sa se neutralizeze reciproc”

11:30, 26.06.2024 - Romania va infrunta Slovacia in ultima etapa din faza grupelor, de la ora 19:00. „Tricolorii” ar putea juca cu Franța in „optimi”, iar L'Equipe a scris despre posibila adversara. Romania ocupa in prezent primul loc in grupa E, dar fiecare echipa are 3 puncte acumulate. Selecționata de pe locul 2 din…

Surprize in Grupa D de la Euro 2024 - Austria termina pe primul loc, peste Franța și Olanda

21:15, 25.06.2024 - Austria, Franța și Olanda s-au calificat marți in optimile de finala ale Campionatului European de fotbal din Germania. Austria, echipa cea mai slab cotata, a furnizat surpriza, caștigand grupa, cu 6 puncte, profitand de semieșecul Franței, in confruntarea din ultimul meci, cu Polonia.

Naționala care amenința cu retragerea de la Euro 2024: „Cerem masuri din partea UEFA! In caz contrar vom analiza ce urmeaza”

12:20, 20.06.2024 - Jovan Surbatovic, secretarul general al Federației de Fotbal din Serbia, amenința inclusiv cu retragerea de la Euro 2024, daca UEFA nu intervine in cazul scandarilor auzite in timpul meciului Croația - Albania, scor 2-2. Suporteri din cele doua tabere au strigat: „Ucideți-i pe sarbi!”. In minutul 59…

EURO 2024. Hotelul si baza de pregatire din Wurzburg, personalizate pentru naționala de fotbal a Romaniei

13:55, 11.06.2024 - Pe durata Campionatului European, echipa nationala a Romaniei va locui si se va antrena in Wurzburg, oras situat la doar 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen si 300 de kilometri de Koln, locurile unde tricolorii vor disputa cele trei meciuri din grupa.

Atentat jihadist inainte de JO de la Paris. Politiile din Spania si Franta au particpat la simulare

12:45, 11.06.2024 - Politia nationala spaniola si Politia nationala franceza au simulat un atac jihadist in apropierea Jocurilor Olimpice de la Paris, care vor debuta pe 26 iulie in capitala Frantei, informeaza EFE.

Naționala de fotbal a Ucrainei, prima adversara a Romaniei la EURO 2024, a fost invinsa de Polonia

05:25, 08.06.2024 - Selectionata de fotbal a Ucrainei, prima adversara a Romaniei la EURO 2024, a fost invinsa de Polonia cu scorul de 3-1, vineri seara, la Varsovia, in penultimul lor test inaintea Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), informeaza AGERPRES.

Under 16: Naționala de juniori a Moldovei a invins selecționata Macedoniei de Nord. Ce scor a facut

18:25, 25.04.2024 - Naționala de juniori U16 a Moldovei a invins astazi, 25 aprilie, selecționata similara a Macedoniei de Nord in cel de-al doilea meci al turneului de Dezvoltare UEFA gazduit de țara noastra. Partida de pe stadionul Zimbru 2 din Chișinau s-a incheiat cu scorul 2-0 pentru tricolorii mici, informeaza Federația…

Aerul saharian a adus un val de caldura de vara in Franța

18:15, 06.04.2024 - In sudul Franței, aerul s-a incalzit pina la 31°C in unele locuri, ceea ce este un fenomen rar, dar nu excepțional, pentru inceputul lunii aprilie. Masele de aer cald din nordul Africii au ajuns in Franța, ceea ce a facut ca in dupa-amiaza zilei de vineri temperaturile sa atinga 31°C in unele locuri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?