Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Compania miliardarului Stati este oficial în faliment

Publicat:

, proprietate a omului de afaceri se afla de la 31 ianuarie 2012 in default tehnic. Motivul este imposibilitatea de a achita ratele la bondurile emise in anul 2006.


Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial!: Se cere intrarea in faliment a Șantierului din Mangalia! Laurentiu Gobeaja, lider de sindicat - Aceasta stire reprezinta un soc!“

17:05, 29.05.2024 - Laurentiu Gobeaja, lider de sindicat in cadrul Damen Mangalia, a declarat, pentru ZIUA de Constanta, ca aceasta stire "reprezinta un socldquo; si ca in aceasta perioada s a "primit si notificarea scrisa privind decizia angajatorului de a intrerupe temporar activitatea pentru o perioada destul de lunga,…

VIDEO. Motivul bizar pentru care un meci de fotbal din America a fost intrerupt: „Trebuie sa ii gasim o minge, pentru ca se mișca foarte bine in centrul terenului"

14:20, 16.05.2024 - Un invadator de teren cu blana a intrerupt miercuri un joc din campionatul american de fotbal - Major League Soccer. Este vorba de un raton care a intrat pe teren in timpul meciului dintre Philadelphia Union și New York City FC.

CNAIR a suspendat licitațiile pentru cele trei loturi ale Drumului Expres Arad-Oradea. Care este motivul

10:30, 14.05.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a suspendat licitațiile pentru cele trei loturi ale Drumului Expres Arad-Oradea. Valoarea proiectului este de 11,7 miliarde de lei.

Motivul pentru care Florin Piersic Jr nu mai vorbește deloc cu tatal sau, nici macar cand actorul e pe patul de spital

15:30, 10.05.2024 - Chiar daca Florin Piersic se afla in prezent in spital in stare grava, dupa ce a suferit o noua operație, fiul sau, Florin Piersic Jr, nu il viteaza și nu a mai vorbit cu el de mulți ani.

Știri Constanta: Un barbat a ajuns in Penitenciarul Poarta Alba. Motivul pentru care va petrece sase luni dupa gratii

20:25, 25.04.2024 - Mandat pus in aplicare de politisti, la Constanta Un mandat pus in aplicare de politisti a dus la retinerea unui barbat de 45 de ani. Oficial de la IPJ Constanta La data de 24 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Murfatlar au identificat un barbat, de 45 de ani, pe numele caruia Judecatoria…

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Primul spital din Romania care ar putea intra in faliment. Motivul pentru care institutia ar urma sa fie inchisa

20:25, 09.04.2024 - Un spital din Romania este pe pragul de a intra in faliment. Este pentru prima data cand o insituție medicala ajunge intr-o asemenea situație la noi in țara. Care este motivul pentru care instituția ar putea sa iși incheie activitatea. Un spital din Romania, pe punctul de a fi inchis Pentru prima data…


Ce parere ai despre aceasta stire?