Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană: Procedura legală de reinstalare a preşedintelui Băsescu trebuie respectată

Publicat:

Procedura legala de reinstalare a presedintelui suspendat, , trebuie respectata”, transmite intr-un comunicat de presa, citat de Mediafax.

indeamna fortele politice din Romania sa depaseasca divizarile și sa lucreze in interesul tarii.

„Astfel, procedura legala de reinstalare a presedintelui Basescu trebuie respectata. se asteapta ca autoritatile romane sa actioneze potrivit statului de drept si deciziilor CC", se arata in comunicat.

Comisia face un apel…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana, aviz motivat pe tema deșeurilor. Romania risca o procedura de infringement

15:25, 25.07.2024 - Comisia Europeana a decis, joi, sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru ca nu aplica in mod corect Directiva 1999/31/CE privind depozitele de deseuri precum si Directiva-cadru privind deseurile (Directiva 2008/98/CE), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Cat se poate de limpede! Traian Basescu afirma ca țara noastra nu va ajuta Moldova cu trupe: Sa se uneasca cu Romania

14:05, 22.07.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, afirma ca Romania nu poate ajuta Republica Moldova cu trupe daca nu renunța la statutul de neutralitate. Cea mai buna soluție propusa de Basescu ar fi Unirea cu Romania pentru a nu mai aștepta aderarea la NATO și la Uniunea Europeana.

Romania: șapte ani pentru ieșirea din procedura de deficit excesiv

09:25, 17.07.2024 - Comisia Europeana se pregatește sa propuna recomandari pentru ieșirea statelor din procedura de deficit excesiv, iar strategia propusa de Romania implica o ajustare pe o perioada de șapte ani, conform declarațiilor ministrului Finanțelor, Marcel Boloș. Conform spuselor lui Boloș, dupa participarea la…

CE: Romania se confrunta cu dezechilibre excesive. Ce state au intrat in procedura de deficit excesiv

13:55, 19.06.2024 - Comisia Europeana a prezentat miercuri statelor membre orientarile in cadrul pachetului de primavara pentru semestrul european 2024 pentru a construi o economie robusta și pregatita pentru viitor.

SpaceX ar putea trimite un roman in spațiu in urmatoarele șase luni. Anunțul președintelui ANCOM

12:41, 10.06.2024 - Romania poate trimite, in mai putin de sase luni, cu SpaceX, un roman in spatiu, dupa 50 de ani, daca luam aceasta decizie la nivel national, a declarat, luni, Pavel Popescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Dezastru pentru pensionarii din Romania, anticipat de specialiști. Adio majorari!

13:35, 09.05.2024 - Comunicat devastator trimis de Ministerul Finanțelor. Datoria publica a trecut de 52% din PIB, ceea ce inseamna ca pensiile și salariile romanilor ar putea fi inghețate in perioada urmatoare.CITEȘTE AICI TOATE INFORMAȚIILE!

Klaus Iohannis a fost premiat cu „Oscarul de la Washington”. Este primul sef de stat din Europa onorat cu aceasta distincție

08:41, 09.05.2024 - Klaus Iohannis a primit, aseara, la Washington, premiul acordat de Atlantic Council, pentru intreaga cariera si pentru rolul sau ca lider european si transatlantic. Presedintele a enumerat, pe scena, eforturile pe care Romania le-a facut inainte si in cei 20 de ani de cand este membra onorabila NATO.…

Comisia Europeana: Munca la negru și deficitul de competențe sunt factorii care duc la șomajul de lunga durata in Romania

19:15, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene publicata miercuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?