Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeana avanseaza cu procedurile de sanctiuni impotriva Romaniei: Normele pentru prevenirea accidentelor la exploatatiile de petrol din Marea Neagra

Publicat:

a decis, joi, sa continue procedurile de infirgement impotriva Romaniei si Germaniei pentru netranspunerea in legislatiile nationale a unei directive privind siguranta activitatilor pe platformele petroliere din mare.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana, noi sancțiuni uriașe impotriva META: Compania, acuzata ca nu respecta normele privind datele personale

16:35, 01.07.2024 - Uniunea Europeana a deschis luni calea unor sanctiuni financiare severe impotriva Meta, hotarand ca reteaua de socializare nu respecta normele europene privind utilizarea datelor cu caracter personal pentru publicitatea personalizata, scrie AFP, potrivit news.ro .

Ambasadorii celor 27 state UE au aprobat un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei

13:06, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet „substantial” de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii...

Germania blocheaza negocierile privind un nou pachet de sancțiuni UE impotriva Rusiei

19:15, 13.06.2024 - Guvernul german blocheaza progresul in negocierile privind noile sancțiuni impotriva Rusiei. Potrivit diplomaților, poziția Germaniei este principalul motiv pentru care planul de sancțiuni al UE nu a fost inca aprobat.Potrivit Censor.

Germania, pe urmele Ungariei ? Berlinul blocheaza noi sancțiuni impotriva Rusiei

15:31, 13.06.2024 - Noi sancțiuni impotriva Rusiei urmau sa fie introduse pana la 13 iunie, la inceputul summitului G7, dar nu s-a putut ajunge la un acord in timp util asupra acestora din cauza poziției Germaniei, scrie agenția germana DPA, citand la surse diplomatice.

UE adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru incalcari ale drepturilor omului si acte de represiune

17:35, 28.05.2024 - Comisia Europeana saluta adoptarea de catre Consiliul UE a unui nou regim de sanctiuni impotriva represiunii accelerate si sistematice a drepturilor omului, a democratiei si a statului de drept de catre autoritatile ruse, potrivit unui comunicat transmis de CE.

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Maratonul vitezei: 432 de sancțiuni in 24 de ore!

18:15, 20.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – 12 care au sarit calul, depașind limita de viteza cu peste 50 sau chiar 70 de km/h, au incasat și o amenda groasa, și au ramas și fara permis, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice! „Speed marathon“ a insumat 24 de ore de acțiuni ale polițiștilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?