Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comemorare pentru Toma Adriana Lacramioara

Publicat:

Cu adanca durere in suflet va reamintim ca azi 22 martie 2014, se implinesc opt ani de cand o grea suferința și o moarte nemiloasa a luat-o dintre noi la numai 24 de ani pe . Te vom plange mereu și nu te vom uita niciodata.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiect social de comemorare a inaintașilor, eroilor, oamenilor de cultura și personalitaților din Romania ! QR – codul EnkiSpace !

19:01, 19.06.2024 - ENKI SPACE, o solutie digitala inovatoare destinata fiecarui cetatean , platforma UNICA de reunire a datelor si informatiilor pentru cei dragi care nu mai sunt printre noi , intr-un format actual si modern sub egida InfoCons . InfoCons, in parteneriat cu Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane,…

Cercetatori care studiaza Holocaustul apeleaza la AI in cautarea victimelor neidentificate

21:15, 08.05.2024 - Cercetatori din Israel apeleaza la inteligenta artificiala (AI) pentru a verifica numeroase documente in cautarea identitatii a sute de mii de evrei care au fost ucisi in Holocaust si ale caror nume nu figureaza printre cele din memorialele oficiale, a transmis Agenția Reuters, preluata a Agerpres.…

(VIDEO) Au trecut opt ani. In memoriam slt. (pm) Adrian Vizireanu si Iulian Dumitrescu

07:50, 07.05.2024 - In urma cu opt ani, militarii buzoieni Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu cadeau la datorie in Afganistan, in apropiere de localitatea Kandahar, intr-o misiune de instruire a politistilor afgani. Au cazut prada unei ambuscade. Foto arhiva: coborare drapel in berna/militarii si-au plans camarazii,…

Regimul Putin - fara Dumnezeu! Preotul care a oficiat slujba de comemorare a lui Navalnii a fost suspendat

11:11, 24.04.2024 - Preotul care a oficiat o slujba de comemorare a fostului lider al opoziției ruse Alexei Navalnii in luna martie a fost suspendat pentru trei ani. El urmeaza sa indeplineasca sarcina de cititor de psalmi.

Mall-ul din Sydney unde șase persoane au fost ucise se redeschide in condiții de securitate sporita. Joi va fi "zi de comemorare"

08:15, 17.04.2024 - Centrul comercial din Sydney unde sase persoane au fost ucise si altele ranite se va redeschide vineri, cu securitate sporita. Nu toți comercianții vor face asta in contextul acestui atac care a șocat Australia, transmite BBC. Mall-ul va fi deschis joi pentru o "zi de comemorare". 

COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol

18:00, 16.04.2024 - La Satu Mare se pregatește unul dintre cele mai importante acțiuni culturale a ultimilor ani. The post COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol first appeared on Informatia Zilei .

Putin a lipsit de la o comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. Peskov: „Este puțin probabil ca cineva sa ințeleaga prin ce trece el”

17:50, 30.03.2024 - Vladimir Putin a absentat sambata de la o ceremonie de comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus ca deși nu are „lacrimi pe fața sa”, asta nu inseamna ca Putin „nu sufera”, informeaza AFP, preluata de digi24.ro .

Putin a lipsit de la o comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. „Daca nu vedeți lacrimi pe fața sa, nu inseamna ca nu sufera”

16:10, 30.03.2024 - Vladimir Putin a absentat sambata de la o ceremonie de comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus ca deși nu are „lacrimi pe fața sa”, asta nu inseamna ca Putin „nu sufera”, informeaza AFP, preluata de news.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?