Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coloneii lui Băsescu nu rup rândurile. Eroii învinși de armata tinichelelor

Publicat:

a prezentat in emisiunea Secvențial cifre impresionante, care reprezinta avansarile in vremurile noastre.

Pe timp de pace, Romania are mai mulți generali decat orice armata a lumii. La MAPN au fost avansați de 478 de generali, la SRI 68 de generali, la SPP 32 de generali, la MAI 137 de generali.

Realizatorul a intrat in convorbire telefonica directa cu ministerul Apararii Naționale, domnul Corneliu Dobrițoiu, care a declarat ca inca se afla in stadiul evaluarilor, dar care a promis ca va avea o imagine exacta a gradelor acordate.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angel Tilvar s-a intalnit cu ministrul Apararii din Ucraina. „I-am asigurat pe aliații noștri ca se pot baza pe Romania”

21:46, 13.06.2024 - Eforturile Romaniei si ale aliatilor pentru sprijinirea Ucrainei vor continua atat timp cat va fi necesar, a declarat ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, joi, la reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina, unde s-a intalnit cu ministrul Apararii de la Kiev.

(stop cadru) Dodon, catre Basescu: Ați cedat totul in Romania americanilor, acum ne invațați pe noi minte?! Cautați-va de treaba

12:50, 30.05.2024 - „Traian Basescu a cedat tot ce a putut in Romania, la americani, și a venit pe noi sa ne invețe minte?! Domnul președinte, cautați-va de treburile voastre. Noi ne vom clarifica cumva singuri, și fara voi!”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, dupa ce ex-președintele roman a declarat ca Moldova trebuie…

Traian Basescu cere 'armata obligatorie' in Romania: 'Nu se ia aceasta decizie din lașitate'

11:21, 27.05.2024 - Traian Basescu a spus ca in Romania armata ar trebui sa fie obligatorie. Fostul președinte spune ca rezerviștii actuali nu mai au varsta la care sa mai poata fi mobilizați in caz de razboi, iar Romania trebuie sa reziste aproape o luna pana la venirea NATO in caz de probleme la frontiere.

Generalul Florian Coldea s-a prezentat la poliție pentru verificarea controlului judiciar: „Am totala incredere in justitie”

11:15, 27.05.2024 - Fostul șef SRI Florian Coldea (53 de ani) a declarat, luni, 27 mai, cand s-a prezentat la Politie conform obligatiilor stabilite prin masura controlului judiciar, ca „are incredere totala in justitie”, transmite agenția News.ro. El a precizat ca nu va oferi alte detalii „pana la finalizarea anchetei”.Coldea…

Tensiuni la nivel inalt. Armata ezita sa doneze Ucrainei un sistem Patriot. Klaus Iohannis ii cheama la discutii pe Ciuca si Ciolacu (surse)

15:20, 13.05.2024 - Cerintele de la Washington provoaca tensiuni la Bucuresti. Premierul Marcel Ciolacu spune ca Armata ezita sa doneze un sistem Patriot pentru Ucraina. Asta desi presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca Romania ar fi deschisa sa ofere Kievului un sistem Patriot, dupa negocierile de la Casa Alba.

General din armata Poloniei: NATO ar trebui sa intervina impotriva rachetelor indreptate spre Polonia și Romania

09:56, 22.04.2024 - General polonez: NATO ar trebui sa intervina impotriva rachetelor indreptate spre Polonia și Romania.Generalul polonez Waldemar Skrzypczak a facut apel la NATO sa ia masuri ferme impotriva rachetelor care vizeaza Polonia și Romania. Polish General Waldemar Skrzypczak,NATO should warn Putin that it will…

Armata SUA a dislocat in Romania cel mai nou sistem antidrone: detaliile din presa internaționala!

16:06, 19.04.2024 - Dislocarea sistemului aerian antidrona M-LIDS in Romania este importanta in contextul in care Armata SUA are in prezent un numar extrem de limitat de astfel de sisteme si intentioneaza sa achizitioneze doar 45 in viitorul apropiat, arata Monitorul Apararii, care citeaza defence-ua.com.

Marturiile unor romani din Israel despre noaptea atacului. „Frica a fost mai mare”

19:05, 14.04.2024 - Dragos Nelersa, un roman stabilit in Israel, a declarat, duminica dimineata,  ca nu se astepta la atacul Iranului, dar a aratat ca increderea israelienilor in armata este foarte mare. „A fost o noapte dificila, am stat cu emotii. Acum nu se mai trage, sa speram ca lucrurile vor intra pe cale diplomatica.…


Ce parere ai despre aceasta stire?