Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COLABORARE - Nicole Scherzinger va semna un contract cu Sony in valoare de 5 milioane de dolari

Publicat:

Cantareata americana va semna un contract in valoare de aproximativ 5 milioane de dolari cu compania Sony, pentru lansarea unui nou album, urmand ca vedeta sa castige alte importante sume de bani din reclamele la care va lucra. Jurat al show-ului de televiziune "The X Factor", care a devenit celebra cu formatia , Scherzinger va lansa anul viitor un nou album solo impreuna cu Sony si se preconizeaza ca aceasta va avea profit si din reclamele la care va lucra, informeaza contactmusic.com.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

NBA - Paul George, contract in valoare de 212 milioane de dolari cu Philadelphia 76ers

14:35, 01.07.2024 - Baschetbalistul Paul George, jucatorul vedeta al echipei Los Angeles Clippers, s-a despartit de gruparea californiana si a semnat un contract pe patru ani cu rivala Philadelphia 76ers, in valoare totala de 212 milioane de dolari, informeaza L'Equipe, potrivit Agerpres.

Romania achiziționeaza obuziere K-9 din Coreea de Sud, in valoare de 920 milioane de dolari

12:56, 19.06.2024 - Țara noastra planuiește sa cumpere obuziere autopropulsate sud-coreene K-9 in valoare de 920 de milioane de dolari, a anunțat miercuri Ministerul Apararii. Astfel, Romania va consolida eforturile Seulului de a incheia mai multe contracte de export de armament.

Biden anunța un nou pachet de arme pentru Ucraina in valoare de sute de milioane de dolari

18:36, 07.06.2024 - Liderul american Joe Biden, in timpul unei intilniri cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski in Franța, a anunțat alocarea unui nou pachet de asistența militara Ucrainei. Este vorba despre arme in valoare de 225 de milioane de dolari. Informația vine din partea RBC-Ucraina cu referire la un corespondent…

SUA furnizeaza Ucrainei un nou ajutor militar in valoare de 225 milioane de dolari. Pachetul include muniții pentru Himars

09:40, 07.06.2024 - SUA vor acorda un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina in valoare de 225 milioane de dolari, au declarat surse oficiale din administrația americana, conform Associated Press, preluata de Kyiv Independent.

SUA pregatesc un pachet de armament in valoare de 275 de milioane de dolari pentru Ucraina

09:10, 24.05.2024 - Statele Unite pregatesc un pachet de ajutor militar de 275 de milioane de dolari pentru Ucraina, care va include obuze de artilerie de 155 mm, munitie aeriana de precizie si vehicule terestre, au declarat joi trei oficiali americani pentru Reuter, citat de news.ro.

Locuri de joaca moderne langa Biserica Sf.Andrei din Burdujeni și la zona de agrement de pe malul raului Suceava. Lucian Harșovschi: ” Printr-un alt contract  in valoare de 2,854 milioane de lei vor fi modernizate alte 10 locuri de joaca”

11:31, 15.05.2024 - Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat ca se lucreaza la mai multe locuri de joaca pentru cei mai mici dintre suceveni. Unul dintre acestea, a spus viceprimarul,  va fi pe pe strada Calea Burdujeni, in apropierea Bisericii Sf. Andrei, acolo unde a fost desființat locul de joaca…

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Jrue Holiday (Boston Celtics) a semnat un contract de 135 de milioane de dolari, pe patru ani

15:20, 11.04.2024 - Jrue Holiday, unul din jucatorii cheie ai lui Boston Celtics in acest sezon din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), a semnat un nou contract pe patru ani, in valoare de 135 de milioane de dolari, conform ESPN, potrivit AgerpresHoliday, 33 ani, avea o optiune unilaterala


Ce parere ai despre aceasta stire?