Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colaborare între China și Coreea de Nord. Despre ce este vorba

Publicat:

China și Coreea de Nord vor deschide în luna octombrie o zonă de mic trafic de frontieră, a anunțat, luni, administrația provinciei chineze Liaoning, din nord-estul țării, informează Agerpres.

de mic trafic se va întinde pe 40.000 mp în orașul chinez de frontieră DandongLocuitorii având domiciliul în zona de 20 km de o parte și de alta a frontierei vor avea dreptul să facă schimb de produse, fără taxe, în limita a 8.000 de yuani (1.288 dolari americani) pe zi.

Citește…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

China amenința Uniunea Europeana cu razboiul comercial daca „escaladeaza fricțiunile”: „Responsabilitatea revine parții europene”

13:05, 21.06.2024 - Ministerul Comertului din China a atras atentia, vineri, ca Uniunea Europeana continua escaladarea frictiunilor comerciale, ceea ce ar putea declansa un razboi comercial, relateaza Reuters. „Responsibilitatea revine in intregime partii europene”, a precizat, intr-un comunicat, purtatorul de cuvant al…

China pregatește propria pace pentru Ucraina: „boicot subtil”

16:35, 13.06.2024 - China iși promoveaza propriul plan de pace pentru incetarea razboiului dintre Rusia și Ucraina. In timp ce zeci de state ale lumii se intalnesc la sfarșitul acestei saptamani pentru un summit privind pacea in Ucraina, China a facut lobby pe langa decidenții altor țari in favoarea aternativei formulate…

Mostrele colectate de pe partea indepartata a Lunii au fost transferate unei sonde orbitale pentru a fi adus pe Pamant

15:45, 06.06.2024 - Modulul de ascensiune al misiunii spatiale chineze Chang'e 6 a transferat, joi, 6 iunie, cu succes mostrele colectate de pe partea indepartata a Lunii unei sonde orbitale, a anuntat agentia chineza de presa Xinhua, citata de Reuters și Agerpres.Ulterior, sonda fara echipaj uman va zbura cu mostrele…

Cum vrea regimul de la Beijing sa repare relațiile cu SUA. China trimite la Washington doi urși panda ca „emisari ai prieteniei”

16:35, 29.05.2024 - Doi urși panda vor sosi la gradina zoologica din Washington pana la sfarșitul acestui an, trimiși din China, intr-un nou efort al regimului de la Beijing de a repara relațiile glaciale cu Statele Unite. Anunțul a fost facut, miercuri, de Smithsonian's National Zoo și de prima doamna a SUA, Jill Biden,…

China intenționeaza sa devina principalul jucator pe piața turismului spațial

13:00, 17.05.2024 - Pe o piața aflata in plina dezvoltare, cea a turismului spațial, CAS Space, o companie comerciala spațiala din China, a anunțat ca va lansa un nou vehicul destinat acestui tip de turism, unul care va efectua primele zboruri de test in anul 2027, urmand ca acesta sa poarte primii turiști la limita spațiului…

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Relațiile SUA-China: Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:05, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?