Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod roșu de inundații în România! Avertismentul de ultimă oră al hidrologilor

Publicat:

Este cod roșu de inundații. Hidrologii anunța ca se vor inregistra scurgeri importante pe versanți, torenți, paraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundații locale și depașiri ale cotelor de pericol.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Romania! Hidrologii au emis cod roșu de inundații! Ce județe sunt vizate

22:45, 03.07.2024 - Este alerta in Romania! A fost emis un cod roșu de inundații, valabil in mai multe județe din țara. Ploile și fenomenele extreme au pus stapanire pe Romania, dupa zile de canicula și temperaturi mari. Iata ce județe sunt vizate de atenționare!

Anunț ANM! Meteorologii anunța vijelii in urmatoarele ore, iar hidrologii au emis cod galben de inundații. Sunt vizate 22 de județe / FOTO

13:36, 03.07.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo cod galben de ploi și vijelii pentru mai multe județe din Romania. De asemenea, hidrologii au emis cod galben de inundații. Care sunt zonele vizate.

Hidrologii, anunț de ultim moment! Cod Galben de inundații in 14 județe din Romania

20:00, 24.06.2024 - Hidrologii au emis un avertisment de ultim moment pentru 14 județe din Romania, declarand cod galben de inundații. Acest anunț vine in contextul unei creșteri rapide a nivelurilor apelor in mai multe zone. Iata care sunt zonele vizate.

Pericol de inundații in județul Cluj! Zona e sub cod galben de instabilitate atmosferica, astazi

14:46, 11.06.2024 - Pericol de inundații in județul Cluj. Hidrologii au emis marți o noua avertizare Cod Galben pentru fenomene hidrologice periculoase. Avertismentul este valabil pana miercuri la pranz.„Sunt așteptate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte…

Alerta - Cod PORTOCALIU de inundații in doua județe din Romania

20:05, 04.06.2024 - Hidrologii au instituit marti Codul portocaliu de inundatii pe rauri din bazinul hidrografic Barlad, in judetele Vaslui si Iasi, avertizarea fiind valabila pana miercuri dimineata la ora 7:00.

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod Galben de inundații in șase județe din Romania. Unde vor lovi puhoaiele 

19:25, 25.05.2024 - Hidrologii anunța ca este pericol de inundații in mai multe zone din țara. Mai exact, codul galben de inundații vizeaza rauri din județele Cluj, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara. 

Hidrologii, anunț de ultima ora! Pericol de inundații in mai multe județe din țara. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO

16:15, 24.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din mai multe județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.


Ce parere ai despre aceasta stire?