Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod rosu de avalansa in masivele Bucegi si Fagaras

Publicat:

Cod rosu de avalansa in masivele Bucegi si de avalansa in masivele Bucegi si Fagaras creste si meteorologii trag un semnal de alarma pentru cei pasionati de schi, potrivit rtv.net.
Stratul de zapada proaspata care se va depune in urmatoarele doua zile, cumulat cu cel cazut in zilele trecute, va ajunge sa ridice probleme in ceea ce priveste avalansele. El depaseste 20-30 centimetri si va forma un strat instabil, cu rezistenta foarte scazuta.
Se estimeaza ca in urmatoarele zile in masivele Bucegi si Fagaras va fi risc mare de avalansa atat la altitudini mai…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Zapada de peste 4 metri pe Transfagarașan. Drumarii intervin in cea mai dificila zona, cu risc de avalanșa

15:55, 09.05.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov anunta, joi, ca s-a ajuns cu deszapezirea de pe Transfagarasan in zona cea mai dificila, expusa avalanselor. Stratul de zapada are peste patru metri si este batatorita si inghetata.

Se schimba vremea radical. Se intampla chiar din ziua de Florii, anunt de ultima ora de la ANM

16:15, 26.04.2024 - Directoarea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a oferit noi informații privind evoluția vremii in urmatoarele zile. Vom fi martorii unei noi schimbari bruște a prognozei meteo. Cum va fi vremea incepand din ziua sarbatorii Floriilor. Cum se schimba vremea in urmatoarele…

Schioare surprinsa de avalansa in Muntii Rodnei. „Tarata pana la poalele muntelui”, femeia a scapat cu viata. VIDEO

14:35, 21.04.2024 - O femeie care a coborat pe schiuri din Varful Gargalau din Muntii Rodnei a fost surprinsa sambata de avalansa, iar valul de zapada a tarat-o pana la poalele muntelui. Intregul moment a fost surprins de un turist intr-o filmare, iar imaginile au fost publicate de salvamontistii maramureseni, pe Facebook.„In…

Pericol de avalanșa la peste 1.800 de metri, unde stratul de zapada atinge jumatate de metru dupa ultimele ninsori

13:55, 21.04.2024 - Un strat de zapada de aproximativ 30 de centimetri s-a depus la munte, la altitudini mai mari de 1.800 de metri, dupa ninsorile din ultimele zile. La altitudini de peste 2.200 de metri, zapada proaspat depusa depasește jumatate de metru.

Statele Unite vor impune in urmatoarele zile noi sanctiuni care vizeaza Iranul: ce programe vor viza acestea

05:25, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului, informeaza Casa Alba, potrivit Rador Radio Romania.Consilierul pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba, Jake Sullivan, a declarat ca in urmatoarele zile Statele Unite vor impune noi sanctiuni care vizeaza Iranul.

Urmeaza o vara cum nu a mai fost de mult timp in Romania. Prognoza meteo pentru urmatoarele luni, conform ANM

09:10, 09.04.2024 - Dupa cum bine ne amintim, anul 2023 a fost un an sub auspicii dure, caniculare, iar conform ANM, urmeaza o vara cum nu a mai fost de mult timp in Romania, cat și in Europa, prezentand datele in prognoza meteo pentru urmatoarele luni. Caldura record se instaleaza pe mai multe continente Dupa ce anul…


Ce parere ai despre aceasta stire?