Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de inundații în România! Hidrologii, anunț de ultimă oră. Unde vor lovi puhoaiele după canicula care a sufocat țara

Publicat:

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Este pericol de inundații in mai multe zone din Romania. A fost emis un cod galben. Unde vor lovi puhoaiele și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM! Cod galben de canicula in Romania. Ce temperaturi vor inregistra termometrele și care sunt zonele vizate

16:55, 30.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Cod galben de canicula in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele, dar și care sunt zonele vizate.

Anunț ANM! Cod galben de canicula! Caldura insuportabila in Romania

09:35, 26.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de canicula. Va fi caldura insuportabila in mai multe zone de la noi din țara.

Hidrologii, anunț de ultim moment! Cod galben de inundații pentru rauri din 24 de județe din țara. Unde vor lovi puhoaiele

14:15, 23.06.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 24 de județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Cod portocaliu și galben de inundații in Romania! Care sunt zonele vizate și pana cand sunt valabile atenționarile 

21:45, 22.06.2024 - Hidrologii anunța ca este pericol de inundații in mai multe zone din țara. Au emis un cod portocaliu și unul galben de inundații care vizeaza rauri din județele Satu-Mare, Maramureș, Salaj, Bihor, Bistrița-Nasaud și Suceava.

Pericol de inundații in mai multe regiuni ale țarii. Hidrologii au emis o atenționare cod galben

13:20, 14.06.2024 - Hidrologii au emis o atenționare cod galben de inundații care vizeaza numeroase rauri din Romania. Atenționarea este valabila pana sambata dimineața. Experții avertizeaza ca pe unele cursuri de apa pot fi depașite cotele de atenție.

Hidrologii, anunț de ultim moment in ziua in care Romania voteaza! E pericol de inundații in mai multe zone din țara 

12:31, 09.06.2024 - Astazi, 9 iunie 2024, in ziua in care romanii ies la vot, hidrologii au facut un anunț de ultima ora. Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA)spun ca e pericol de inundații in mai multe zone din țara.

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de canicula și cod galben de furtuna in Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

11:00, 09.06.2024 - In aceasta dimineața, cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe alerte meteo. Care sunt zonele vizate de codul potocaliu de canicula și de codul galben de furtuna.

Hidrologii, anunț de ultima ora! Pericol de inundații in mai multe județe din țara. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO

16:15, 24.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din mai multe județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?