Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cocktailuri fără alcool sănătoase potrivite pentru zilele călduroase

Publicat:
Cocktailuri fără alcool sănătoase potrivite pentru zilele călduroase

Cand temperaturile de afara cresc, nevoia noastra de hidratare sporește direct proporțional. Insa pe masura ce tot bei apa, zi de zi, parca iți vine un gand: parca aș mai bea și altceva! Intrucat alcoolul și caldura nu fac deloc casa buna, hai sa vedem ce alte variante avem la indemana. Cea mai la indemana varianta de hidratare, pe langa apa plata, este apa minerala. In comerț gasim fara probleme nenumarate variante dintre cele mai diverse. O alta varianta ușor de facut in casa ar fi ceaiul cu gheața. Adica iți faci ceai in mod normal, adaugi in el gheața sau, dupa ce se racește, il pui in frigider…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol si foto: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla daca iți clatești parul cu ceai de menta sau de rozmarin. Nu vei mai apela la produsele cosmetice costisitoare. Trucuri pentru a avea o podoaba capilara de invidiat

09:30, 25.06.2024 - Trucuri pentru par sanatos și ingrijit și sanatosParul, podoaba capilara a tuturor femeilor, poate fi piesa de rezistența prin care puteți  atrage toate privirile. Un par ingrijit,frumos și sanatos necesita atat o atenție speciala, cat si cunoașterea si respectarea unor trucuri.Iata care sunt sfaturile…

Ce poți pune in cafea ca sa fie mai gustoasa. 6 idei prin care sa eviți zaharul

23:00, 14.06.2024 - Pentru unii bautori de cafea, amaraciunea preparatului este ceea ce ii confera un asemenea farmec. Pentru alții, scopul laptelui și al zaharului este de a ascunde acest gust amar. Din nefericire, acesta ascunde și o mare parte din aroma reala a cafelei. Pentru a pastra aroma, dar a contracara o parte…

Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații

11:21, 23.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…

Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații

23:01, 22.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…

Leacul nemțesc pentru curațarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol si cresterea sistemul imunitar

17:51, 20.05.2024 - Reteta este simpla și accesibila, fiind compusa dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a imbunatați imunitatea, facandu-l perfect pentru cei care cauta un mod natural de a-și menține sanatatea. Daca aveți probleme cu…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

22:10, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?