Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coastele Mauritaniei, martore la o nouă tragedie: 90 de migranți morți, în timp ce vroiau să ajungă în Europa

Publicat:
Coastele Mauritaniei, martore la o nouă tragedie: 90 de migranți morți, în timp ce vroiau să ajungă în Europa

Aproximativ 90 de migranti au murit luni in naufragiul ambarcatiunii lor in largul coastelor Mauritaniei in drum spre Europa, au informat joi agentia oficiala de la Nouakchott si un inalt responsabil mauritanian. Alte zeci sunt dati disparuti, potrivit surselor, scrie AFP, citat de  AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Timis! Trei morti dupa un teribil accident rutier

09:05, 29.06.2024 - Sambata dimineata, in jurul orei 04:40, un barbat, in varsta de 38 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692B dinspre DN 6 inspre centrul comunei Tomnatic, iar la trecerea la nivel cu calea ferata, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a patruns pe sensul opus de mers, a lovit trei arbuști ornamentali,…

Zeci de morți dupa ce pe piața a ajuns alcool cu o substanța toxica. Ancheta de amploare in India, dupa aceasta tragedie

13:30, 20.06.2024 - Cel puțin 34 de persoane au murit in India dupa ce au consumat alcool contrafacut, in care contrabandiștii au pus o substanța toxica. Tragedia s-a produs in statul Tamil Nadu, din sudul țarii, au declarat oficiali citați de BBC.

Doua naufragii in largul Italiei: Cel putin 11 migranti morti si alte zeci dati disparuti

20:55, 17.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost alte disparute in naufragiile a doua ambarcatiuni cu migranti, la Marea Mediterana, in largul coastei Italiei, una venind din Turcia, iar acealalta din Africa de Nord, anunta luni un ONG, Garda de Coasta si presa, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Tragedie feroviara in Cehia: 4 morți și 27 de raniți dupa coliziunea a doua trenuri – VIDEO

13:25, 06.06.2024 - Un tren de pasageri care se indrepta spre Ucraina a intrat in coliziune frontala cu un tren de marfa in apropierea orașului Pardubice din Cehia, joi seara, provocand o tragedie feroviara. Cel puțin 4 persoane au murit și alte 27 au fost ranite, potrivit autoritaților cehe.

5 ani de inchisoare pentru moartea a trei oameni. Sentința șocanta in cazul unui șofer beat care a provocat o tragedie

11:40, 30.05.2024 - Autorul unui accident soldat cu trei morti, produs in august 2023 pe DN1, la Santimbru, judecat in stare de libertate, a fost condamnat de catre Judecatoria Alba Iulia la 5 ani inchisoare, potrivit solutiei publicate pe portalul instantei, scrie Agerpres. Eduard Norbert Palko a primit o condamnare de…

Alerta: Avem cei mai mulți morți de rujeola din Europa

05:41, 30.05.2024 - Romania ocupa locul intai in Europa la numarul de decese cauzate de rujeola, iar situația nu pare sa se imbunatațeasca prea curand. Este avertismentul sumbru al UNICEF, care vine și cu alte vești proaste: numarul cazurilor de rujeola de pe intregul continent crește vertiginos.

Imagini interzise cu o Printesa importanta din Europa. Nu stia in tinerete ca avea sa ajunga in Familia Regala. Foto

17:05, 18.04.2024 - Imagini compromițatoare cu una dintre cele mai cunoscute Prințese din Europa. Era celebra inca dinainte de a intra in Familia Regala, dar nu se aștepta ca va ajunge la brațul unui prinț. Cu ce se ocupa in trecut și ce fotografii circula cu ea pe Internet. Imagini de senzație cu o Prințesa celebra Chipeșul…

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?